Keystone logo
Universidade do Vale do Sapucaí (UNIVÁS)

Universidade do Vale do Sapucaí (UNIVÁS)

Universidade do Vale do Sapucaí (UNIVÁS)

Bevezetés

Szavai DEAN - BARROS CARLOS Laraia

Desire, kezdetben, áldom Istent, az ő irgalma, adott nekem az élet kegyelmében és teljesítmény, befejezett hetven feltételezve itt kollégáimmal, a misszió már megkapták. Hogy ez a küldetés, ami most kezdődik, Isten mindig jelen van, és hogy a Szentlélek világosítsa minket, és nekünk a bölcsesség és alázat, hogy szolgálja jól felelősség, megszorítások, az elkötelezettség és lelkesedés, hogy a University of Sapucaí völgy.

Ebből az alkalomból, én tiszteletemet mindazoknak, akik előttem kezelésében intézményben, akiknek ez felbecsülhetetlen hozzájárulás az építkezés a kezdetektől, amikor egy csoport elképzelt álmodozók és valóra létrehozása az első tanfolyamok, amelynek alapján a mi Egyetem .

Az évek során, az egyes aki töltött adta döntő hozzájárulást, és lépésről lépésre, kitartással, idealizmus és önfeláldozás volt főszereplői történelmünk.

Becsület és tisztelik a múltban több, mint egy adó, de feltétlenül szükséges, mert csak akkor tudunk élni ebben a földelt a tapasztalatok és a kapott eredmények, amelynek mi vagyunk örökösei. A legnagyobb öröksége hagyott minket az elkötelezettség a közösség, amelyben működünk nyújt minőségi oktatást mindenkinek, aki eljön ide keres tudást építeni jövőjüket. Ez a kötelezettségvállalás nem fogunk kompromisszumot, ez teszi a zászló és a létjogosultsága a munkánkat.

A szó köszönhetően professzor Benedito Afonso Pinto júniusban elfogadta a meghívást, hogy együtt ebben a küldetésben. Ő elismert tapasztalattal, mint egy tanár és tudományos ügyintéző rendkívül hasznos lesz, és egészen biztos vagyok benne, hogy ő lesz a következő, hogy nekem a döntéseket, hogy meg kell venni, és bölcs tanácsot, a súlya és a tagadhatatlan szeretete Egyetemen.

Kiáltvány is köszönöm a tanár Andrea Domingues Antonio Homer Tanárok Toledo Rock and William Newton Carrozza, aki azonnal üdvözölte több mint egy meghívást, a hívás, hogy ki az első sorban a beadás elfoglaló funkcióit pro rektorok. Mi lesz megosztani azokat a pillanatokat az öröm és a nehézségeket. Lehetséges, hogy találkoznak be hányattatás zord szél és tomboló hullámok. Lehet hallani a dalokat a sellő szándékkal, hogy nekünk süllyedni. De ne menjünk lő az akadályokat, ha van, szembe kell nézni, és leküzdeni. A tudományos közösség és a társadalom azt várják tőlünk, hogy a kemény munka, elkötelezettség, az integritás, az óvatosság és elkötelezettség, és ez a legkevesebb, amit kínál cserébe a bizalmat bennünk lerakódik.

Mi választottak égisze alatt "integráció". Törekszünk arra, hogy az integrált munka és összhangban van a Felsőoktatási Alapítvány Sapucaí-völgyben, amely révén elnök és a végrehajtó testület, azt mutatja, herkulesi erőfeszítést fordított gazdasági kényelmetlen helyzetbe anélkül, hogy vissza a szemét, és tenniük az legsürgetőbb igényeit Egyetemen. Azt akarjuk, hogy javasoljon egy valódi integráció a központi egység és egység Fatima, valamint a különböző kurzusok alkotják a szervezet úgy, hogy megszűnik a töredezett szigetelt rekeszeket, de a különböző ágazatok közötti párbeszéd és befejezni egy igazi értelme az egyetem. Hogy az alapjait az egyetem oktatási, kutatási és szaktanácsadási összefonódik, és teljesülnek a törekvés az elérendő célokat. De milyen utakat követni annak érdekében, hogy ez az integráció valójában zajlik? Inkább a válasz, mivel a spanyol költő Antonio Machado: "Caminante, nem széna módon, se hace camino al andar" - Walker, nincs ösvény, az utat tett séta.

Alkalmazottak és tanárok, a legőszintébb köszönet a bizalmi szavazás minket letétbe. Te, a ráfordított minden lelkesedés minden, hogy továbbra is főszerepben a történelemben, attól függ, hogy a sikeres megvalósításához. Együtt vagyunk ugyanabban a csónakban, és csak elviszi egy biztonságos kikötő, ha tisztában vagyunk a felelősség minden hogy a maguk részéről, bátorsággal, a munka szeretete, az etika és a tisztelet a közösség, hogy akár a gyerekek, hogy mi érdekel.

Kedves diákok! Te vagy az oka mindennek. A cél ennek a University, hogy biztosítsák számukra az oktatás, amely reagál a vágy a társadalmi mobilitás és integráció egyre inkább versenyképes munkaerőpiacon. Emlékezés Paulo Freire, szeretnénk nyújtani nekik átformáló oktatás, amelyek lehetővé teszik számukra szembenézni a problémákkal kritikusan és megfontoltan. Nem kellene tartalom puszta támogatja ezt a folyamatot, de aktív résztvevői, egyetemi, büszkén viselni, és bélyegzés ingek nevét UNIVAS. A lelkesedés és izgalom a fiatalok a fő összetevő nem hagynak fading, a tanítók és a vezetők, az elkötelezettség és bátorsága szembenézni a mindennapi nehézségeket. Engedje meg, hogy megosszák az álmok és az ideálok, ébredés eszményeinket és álmok talán elaludt. Nézzük lehet fertőzni a fiatalok rád.

Az én drága feleségem és a gyermekeim Marilda Carlos Alexander, Ana Claudia, Ana Carla és Mauricio, lányaim Ana Luiza és Lidiane, én in-törvények Marcelo és az Everton, hálámat a folyamatos bátorítást és feltétel nélkül támogatja. Ahhoz, hogy az unokáim Anna Giulia, Ana Clara és Isabela Maria, köszönöm, hogy a legörömtelibb és zajos én hetven év. Ez a meleg otthon, a nappaliban és a család, amely pótolja az energiát minden reggel egy új nap, készek vagyunk dolgozni.

Azt kiterjeszteni a becsület és köszönetemet a családok az én közvetlen jelentések, a pro-rektorok, ami több, mint a következő négy évben, hogy gyakorolja az ajándék tolerancia a hiányzás.

Különben is, szeretnék köszönetet mondani mindazoknak, akik megtiszteltek bennünket jelenlétükkel és mondd el nekik, hogy várjon ránk alapú felügyeleti munka, az átláthatóság, az elvek etikai előírások betartását és rendeletek és méltóságának tiszteletben tartása, akik alkotják a mi szeretett Egyetem Sapucaí völgy.

Isten mindig velünk van, és amely lehetővé teszi számunkra, hogy magvetői a béke és harmónia között.

Köszönöm.

TÖRTÉNET A University of Sapucaí Valley (UNIVAS) által fenntartott felsőoktatási Alapítvány Vale do Sapucaí (FUVS). Úgy alakult szeptember 3-án, 1965-ben, az egész fennállása képzett több mint 10.000 szakember. Oferece educação nos níveis de Graduação e Pós-Graduação, sempre visando compatibilizar a produção de conhecimento e o desenvolvimento das habilidades de seus alunos com as atuais demandas do mercado de trabalho. Összesen van 16 egyetemi kurzusok, 33 Graduate Lato Sensu tanfolyamok (specializáció és MBA), 03 mester és 01 PhD.

UNIVAS található a város Pouso Alegre, Dél Minas Gerais, a bankok a két legfontosabb autópályák, az ország, a Fernão Dias Highway (BR-381) és a Highway Juscelino Kubitschek (BR-459), a stratégiai területen való hozzáférés három fő termelési központok és fogyasztási ország (Sao Paulo Belo Horizonte és Rio de Janeiro). A város még mindig az egyik legjobb minőségi mutatói az élet Brazíliában. Ez egy ipari, kereskedelmi és oktatási központ, és közel van a Hidrominerais Resorts, Circuito das Malhas és elektronika völgy.

A nagy előnye az oktatási által nyújtott UNIVAS az egészségügyben az egyetemi kórházban. A Kórház das Clinicas Samuel Libânio (HCSL) egy utalás 54 település a dél-Minas Gerais és arra szolgál, egy becsült lakosság több mint 2 millió és 600 ezer ember. www.hcsl.edu.br UNIVAS. Excellence in tanítás. Képzése élet.

Helyszínek

  • Pouso Alegre

    Av. Cel. Alfredo Custódio de Paula, 320 CEP 37550-000 | Pouso Alegre | MG, , Pouso Alegre

    Programok

    Az intézmény a következőket is kínálja:

    Kérdések