Keystone logo
Universidade do Oeste Paulista (UNOESTE)

Universidade do Oeste Paulista (UNOESTE)

Universidade do Oeste Paulista (UNOESTE)

Bevezetés

A Prudentina Szövetség az Oktatási és Kulturális (APEC), szponzor, a University of West Paulista (Unoeste), született az álom Agripino tanár Oliveira Lima Filho és Ana Cardoso Maia de Oliveira Lima, hogy megfeleljen a hiány a felsőoktatás Presidente Prudente (SP ) és régió. Májusban 1972 ezek a pedagógusok jött az engedély iránti kérelmet a működését a Bölcsészettudományi Kar, Tudományos, Irodalmi és Presidente Prudente Oktatás (Faclepp) a Nemzeti Oktatási Tanács.

Azt engedélyezték a Tanács által az év augusztusában, és október 3-án, 1972-ben az elnök, Emilio Medici Garrastazu, rendeletet írt alá 71190, ami az első főiskolai APEC, az Faclepp. Ezután végre az első csont APEC, a 536 jelölt verseng a 350 helyet biztosítanak. Október 21-én, 1972-ben, a megyéspüspök Dom José Gonçalves da Costa nyilvánított a székfoglaló előadását a Faclepp ideiglenesen a Krisztus Király Főiskola telephelyén.

Mivel a eszményeit Agripino és Ana Lima és a nagy kereslet a más területeken a tudás, a következő években születtek az egészségügyi főiskolák: Nursing, Gyógyszertár, Gyógytorna, orvosi, fogorvosi, a klinikai említett, és olyan helyeken, mint a laboratóriumok és a Gym Sport. Ezután a karok Építőmérnöki, Informatikai és sok más vezető tanfolyamok. A magas Bongiovani Kert (ma: Egyetemi Város) gyorsan alakult ki az az épületegyüttes, amely magában foglalja a campus I. Unoeste.

Vezetett a minőségi oktatás és az élet, APEC derengett fel. 1987-ben született meg a campus II kilométerénél 572 a Raposo Tavares autópálya Limoeiro szomszédságában Presidente Prudente, a tanfolyamok területén Agrártudományi, humán és szociális alkalmazni. Ugyanebben az évben, a miniszteri rendelet, a 83 / MEC felismerte a Unoeste egyetemi - hiszen ez az egyetlen magán felsőoktatási intézmény a nyugat São Paulo ezzel a címmel.

Az egyetem, valamint a anyagok struktúrák, a technológiai és az emberi, szorozva mindig magas színvonalú. Kiugró pavilonok, klinikák, Veterinary Hospital, Kísérleti Gazdaság, laboratóriumi épületek, mezőgazdasági központok, állattenyésztés és más területeken a felsőoktatás, a tudományos kutatás és az állandó gyakorlata állampolgárságot. Egy másik lényeges adat: az irányt APEC mindig nagyon hozzáértő szakemberek, sokan része a tanítás / adminisztratív személyzet a kezdetektől napjainkig.

Helyszínek

  • Presidente Prudente

    Rua José Bongiovani, 700 - Cidade Universitária, Presidente Prudente - SP, 19050-920, Brazil, , Presidente Prudente

    Programok

    Az intézmény a következőket is kínálja:

    Kérdések