Keystone logo
Universidade de Sorocaba (UNISO)

Universidade de Sorocaba (UNISO)

Universidade de Sorocaba (UNISO)

Bevezetés

A University of Sorocaba - Uniso egy közösségi Egyetem, a regionális, a nem felekezeti, minőség, az első magokat a Bölcsészettudományi Kar, Tudományos és Irodalmi Sorocaba, székhelye: 1951, amely akkor kezdődött, hogy hatékonyan működjön, 1954-ben két kurzust: Pedagógia és a Neo-latin betűk, és csak 27 versenyző.

Ma a Uniso több mint 60 egyetemi, kínál posztgraduális képzések és a szigorú értelemben vett, és továbbképzések. Tanítványai származik 70 város sugarú körön belül található a 100 km körüli Sorocaba, és elosztva három campus: University City tanár Aldo Vannucchi, 1999-ben nyílt; Trujillo egyetemet, ahol a Bölcsészettudományi Kar, Tudományos és Irodalmi 1954-ben alakult; és a campus Szeminárium 1994 óta.

Szervezetén belül az Országos Felsőoktatási, a Uniso tervezték Egyetem: közösségi, mind az ingatlan kezelésével, akkor a közösség tulajdona, és nem az állam vagy magán. Ezért a hulladék kezelése mellett a Legfelsőbb Bírói Tanács fennhatóságának Fenntartó, amelynek elnöke a Sorocaba Főegyházmegye érseke és integrált nyolc kategóriába tagjai sorocabana társadalom Uniso van belső táblák, beleértve az Egyetemi Tanács - Tanácsadó , álló vezetők, oktatók, hallgatók és oktatók az intézmény képviselői a fenntartója Entity, Városháza, Városháza, a kamara Brazília - Brazil Ügyvédi Kamara és a Center of São Paulo állam Industries - Ciesp. Közösségi hogy a Uniso létezik szolgálja, hogy hatékonyan, a szigorú gazdálkodás és mindig naprakész.

Nem felekezeti, azaz bár a teste Fenntartó hozta létre a püspökség Sorocaba, Uniso nem tulajdonosa a katolikus egyház vagy tudományos javaslat köti, de ihlette a keresztény értékek.

Regionális, de anélkül, hogy elveszítené általános jelleggel, az Uniso figyelmes, hogy a jellemzőit és szükségleteit a Sorocaba régióban. Ebben a térségben a Uniso egyre egészül ki, a termelő és ismeretek terjesztése, a társadalmi hatékonyság, mint egy erős ügynöke működőképessé tétele alapvető elvárás a regionális közösség.

Minőség, azaz skálázott a keresést egy állandó és jelentős hozadéka az egyetemes tudás és összhang pedagógiai projekt által vezérelve értékelési szempont az érintett szervek, nem pedig a puszta mennyiségi növekedés.

Helyszínek

  • Sorocaba

    Rod. Raposo Tavares, s/n - Vila Artura, Sorocaba - SP, 18023-000, Brazil, , Sorocaba

    Kérdések