Keystone logo
Universidade de Franca (UNIFRAN)

Universidade de Franca (UNIFRAN)

Universidade de Franca (UNIFRAN)

Bevezetés

Találkozz Unifran

Történelem

Unifran: nézd meg a rövid története a növekedés, eredmények és a siker A Unifran 1970-ben alapította két vállalkozó képzés, Abib Salim Cury és Clovis Eduardo Pinto Ludwig. A siker az a vállalkozás, bővítette tanfolyamok magában a Pestalozzi Iskola és a Bölcsészettudományi Kar a Athenaeum FRANCANO, öt évvel később. 1994-ben, a kurzusok és a belső munkaszervezési átalakítják a University of Franca, a miniszteri rendelet száma 1275, figyelembe véve a CFE-vélemény No. 615/94.

Ezt követően, az intézmény növekedése kapott e szempontból, hogy Franciaország és a régió részesült a befolyását. Üdvözlő ezer diák érkező különböző részein az ország, Franciaország hozzátette állapotát egy szolgáltató, valamint fontos központja lábbeli. A város, most egyetemre, láttam növelhető felsőoktatási gyakorlat, a kutatás, kiterjesztése és a szolgáltatás a közösség, köszönhetően a tudományos szempontból a képzési kiválóság, amely beavatkozott pozitívan a gazdasági, politikai és társadalmi mutatók.

Alapítása óta a mai napig ez a jellemző, hogy a felsőoktatási intézmény a jövőbe, mindig törekszik a infrastruktúra modernizálása, könyvtári gyűjtemények és oktatási módszereket.

A 2013. évi fémjelezte fontos lépés a jövőbe és a kiválóság: Unifran része lett Dél Oktatási Cruise, az ötödik legnagyobb az ország oktatási munkacsoport elkészítette intézmények, amelyek a legjobban hivatalos tudományos mutató Főiskola Cruzeiro do Sul, São Paulo / SP; Universidade Cruzeiro do Sul, São Paulo / SP; Egyetemi Központ modul, Caraguatatuba / SP; Egyetemi Központ a szövetségi kerületi, Brazíliavárosban / DF; Egyetemi Város São Paulo, São Paulo / SP; College Gól magas színvonalú, Franca / SP; Karrier alapú Franca, Franca / SP; Egyetem Franca, Franca / SP; College San Sebastian, San Sebastian / SP; College Gól San Sebastian, San Sebastian / SP; Kar Caraguatatuba, Caraguatatuba / SP; A University Center Miasszonyunk Védnöki, Salto és az ITU / SP; College CEUNSP, Salto / SP, főiskolai Itu, az ITU / SP Főiskola és a Salto Salto / SP.

1975-ben, az egyetem volt 400 diák. Ma már több mint 16.000, szétosztották a egyetemi kurzusok, a technológiai, a távolság, a szakosodás, mester és doktori, minden területére kiterjed az emberi tudás. Ebben a 40 éves történetében, azt képzett több mint 43.000 szakemberek. Itt található több mint 500 tanár amelyek címe meghaladja a 60% mesterek és az orvosok.

Cruzeiro do Sul Educacional

A Cruzeiro do Sul Educacional 1965-ben alapították, és jelenleg áll, a testület Cruzeiro do Sul, São Paulo - SP; Universidade Cruzeiro do Sul, São Paulo - SP; Egyetemi modul center, Caraguatatuba - SP; Egyetemi Központ a szövetségi kerületi, Brasília - DF, City University of São Paulo, São Paulo - SP; Egyetem Franca, Kollégium és magas színvonalú College CTEC Franca - SP és újabban, a San Sebastian Főiskola, Kollégium Gól San Sebastian - San Sebastian - SP és a Kar Caraguatatuba - Caraguatatuba - SP.

A stratégiai előnyt a csoport az a tény, dolgozó intézmények, márkák és különböző pozíciókban, mint az egyes piacok és a jellemzői a városokban, ahol azt állítja, az oktatási intézmények. Minden intézmény megőrizzék identitásukat anélkül, hogy akár az etikai elvek és eszmék az oktatás, hogy irányítsák az intézkedések a Dél Oktatási Cruise, amely fordított néhány, a legjobb tudományos mutató közül a brazil oktatási intézmények.

- Meggyőző az első külföldi intézményi értékelése az Oktatási Minisztérium - MEC. - A legjobb persze Képzőművészeti São Paulo az Országos felmérés a diákok teljesítménye - Enade. - Top kurzusok Társadalomtudományok Brazília Nemzeti vizsgálata a diákok teljesítménye - Enade. - A legjobb Production Engineering kurzusok São Paulo az Országos felmérés a diákok teljesítménye - Enade. - A legjobb Fizikoterápiás során Sao Paulo az Országos felmérés a diákok teljesítménye - Enade. - A legjobb Földrajz Brazília természetesen a Nemzeti vizsgálata a diákok teljesítménye - Enade. - A legjobb a történelem folyamán az Országos felmérés a hallgató teljesítménye - Enade. - Biomedicine: a legmagasabb minősítés a MEC. - Orvosi: csak természetesen São Paulo elismert maximális fogalmát. Brazíliában, úttörő tagja a Global Health Learning oportunities - GHLO, a konzorcium által létrehozott American Association of Medical főiskolák. - A legjobb alapképzés szerint a CNPq. - Fokozott tudományos közleményeinek száma az ISI Web of Science. - A legjobb jóváhagyása hitelminősítő a OAB-DF vizsgálat. - A legjobb hely a Enade, északi partján São Paulo. - Több mint 200 sornyi intézményesített kutatás. - 66 kutatócsoport regisztrált CNPq. - 04 doktori és 11 mesterképzést. - 51 ösztöndíjakat Tudományos kezdeményezése CNPq.

Ilyen jellemzők és eredmények az eredménye egy elkötelezett, strukturált és közötti megosztott irányítás az alapító tanárok, tagjai a tudományos közösség és elismert piaci szakértők.

Különbségekről és a minőségi mutatók

• Tartozik az egyik legnagyobb oktatási csoportok Brazília: Cruzeiro do Sul Educacional. • Kiváló mutatók Gyógytorna, Élelmiszer és esztétika és kozmetikumok 5. évfolyamtól a MEC. Az orvostudomány engedélyezett végleges koncepciója 5 jutalékot. • 20 csillagos tanfolyamok a Student Guide 2015, hozzátéve, 62 csillag. • Jelölje ki a University Ranking lap - RUF 2014: Biomedicina a legjobb 10 között kurzusok Brazília (magán és állami intézmények), valamint a 2. helyen végzett saját országszerte. Fizioterápiás az 5. helyen São Paulo magánszemélyek között. • Több ezer diplomások prominens posztokat a munkaerőpiacon. • amerikai szabadalmaztatott innovatív molekula, amely használt gyógyszer, eredményeit Gyógyszertár kutatócsoport.

Helyszínek

  • São Paulo

    Av. Dr. Armando Salles Oliveira, 201 Pq. Universitário / Franca, SP, , São Paulo

    Programok

    Az intézmény a következőket is kínálja:

    Kérdések