Élelmiszertudományi alapképzés
Universidad Nacional Noroeste Buenos Aires
Kulcs információ
Campus helye
Junín, Argentína
Nyelvek
Spanyol
Tanulmányi formátum
Kérjen információt
Időtartam
Kérjen információt
Pace
Kérjen információt
Tandíjak
Kérjen információt
Jelentkezési határidő
Kérjen információt
Legkorábbi kezdési dátum
Feb 2024
Ösztöndíjak
Fedezze fel az ösztöndíj lehetőségeket tanulmányai finanszírozásának elősegítésére
Bevezetés
Az élelmiszer-tudományok alapszakának:
-A matematika, a fizika és a kémia alapvető elemeinek megfelelő kezelése, amely szakmai területük sajátos problémáinak megértéséhez szükséges.
-Szilárd biológiai képzés, amely az élelmiszer-összetevők, az őket érintő biológiai átalakulások, valamint a szennyező és hasznos mikroorganizmusok mély ismeretére és folyadékkezelésére irányul.
-Megfelelő technológiai képzés, amely lehetővé teszi számukra új élelmiszertermékek kifejlesztését és együttműködést az élelmiszer-előállítási folyamatok fejlesztésében.
-Az egészségügyi jogszabályok alapos ismerete, kiegészítve a képzés további részével, lehetővé teszi számára a minőség-ellenőrzés és az élelmiszer-tanúsítás velejáróinak elvégzését.
Az Iskoláról
Kérdések
Hasonló tanfolyamok
Élelmiszertechnológia (B.Sc.)
- Fulda, Németország
Élelmiszermérnöki alapképzés
- Ho Chi Minh City, Vietnam
Bachelor of Science (BSc) majoring in Food Science
- Dunedin, Új-Zéland