Keystone logo
Universidad Nacional De San Martin

Universidad Nacional De San Martin

Universidad Nacional De San Martin

Bevezetés

Az UNSAM egy nemzeti, nyilvános és ingyenes egyetem, amelyet 1992 -ben hoztak létre.

Az egyetemi és a diplomás karrier széles skáláját kínálja mind a humán- és társadalomtudományok, mind a pontos és természettudományok területén.

Erőforrásainak több mint 65% -a a tudomány és a technológia területére irányul. A közös munkapolitikákra összpontosítva kapcsolatot tart fenn a tudományos kutatást és a technológiaátadást elősegítő ügynökségekkel.

Szövetségei többek között a Nemzeti Tudományos és Műszaki Kutatási Tanáccsal (CONICET), a Nemzeti Atomenergia Bizottsággal (CNEA), a Nemzeti Ipari Technológiai Intézettel (INTI) és a Nemzeti Agrártechnológiai Intézettel (INTA) javítják elméleti termelést, kutatásaik fejlesztését és az emberi erőforrások képzését.

Eredményei közé tartozik a bitransgenikus szarvasmarha klónozása az emberi tejhez hasonló tejtermeléshez, valamint a plasztikus műanyag gyakorlat helyreállítása, David Alfaro Siqueiros. Az UNSAM saját kiadóval is rendelkezik (meghaladja a 100 megjelent címet), és a mai napig több mint 250 megállapodást írt alá külföldi egyetemekkel a diákok, tanárok és kutatók cseréjére.

Székhelye a General San Martín kerületben található, Buenos Aires autonóm városától északnyugatra. A régi, több mint két hektáros vasúti strandon épült Miguelete Campus építészeti tervezés és örökségvédelem szempontjából Buenos Aires területének egyik fő látnivalója.

Helyszínek

 • San Martín

  San Martín, Argentína

  Programok

   Az intézmény a következőket is kínálja:

   Kérdések