Keystone logo
Universidad Europea del Atlántico Általános iskolai végzettség (kétnyelvű)
Universidad Europea del Atlántico

Általános iskolai végzettség (kétnyelvű)

Santander, Spanyolország

8 Semesters

Spanyol

Teljes idő

Request application deadline

Sep 2024

Request tuition fees

Az egyetemen

Bevezetés

Az Universidad Europea del Atlántico akadémiai ajánlatában szerepel az alapképzés (kétnyelvű) alapképzés annak érdekében, hogy megfeleljen azoknak a hallgatóknak az igényeinek és képzési érdekeinek, akik szeretnék gyakorolni a tanári hivatást az alapfokú oktatásban (kötelező szakasz 6 és 6 között). 12 év) állami, összehangolt és / vagy magániskolákban.

Az alapfokú oktatás a professzionalizálódás területe és vitathatatlan tudományos érdeklődés az egész világon. Ebben az értelemben az UNEATLANTICO tanulmányi tervet kínál, amely teljes mértékben igazodik a munkaerőpiac igényeihez és igazodik a mai társadalom jellemzőihez: többnyelvű, globális és digitális.

Az UNEATLANTICO általános iskolai (kétnyelvű) végzettségének jellemzői:

 • Kétnyelvű tanterv. A leendő tanár képzése során eléri az angol nyelv C1-szintjét azzal a céllal, hogy tanulmányai végén bármilyen tantárgyat taníthasson ezen a nyelven.
 • Tantervi tanítási gyakorlatok a diploma négy évében. Céljuk, hogy olyan szakmai készségeket fejlesszenek ki, amelyek fontosak a tanárok képzésében, mint az érzelmi intelligencia: öntudatuk és szabályozásuk; reflektív gyakorlat; valamint lehetővé teszi számukra, hogy felügyelt oktatási beavatkozásokat hajtsanak végre valós oktatási kontextusban, valamint javítási és innovációs javaslatok kidolgozását.
 • A képzési tanterv a következőkre összpontosított:
  • Olyan ismeretek és eszközök elsajátítása, amelyek segítik a hallgatót az oktatási tény pszicho-szociopedagógiai reflexiójának megalapozásában.
  • Olyan ismeretek, attitűdök és készségek megszerzése, amelyek lehetővé teszik számukra a személyes érettség szintjének elérését, amely a szakma felelősségének vállalásához szükséges.
  • Olyan tanítási-tanulási helyzetek kialakítása, amelyek kihívást jelentenek a hallgató számára, hogy kritikusan reflektáljon képzési folyamataira és szakmai fejlődésére.
 • Szakmai specializáció az alábbiak egyikében:
 • Idegen nyelveken való említés - angol
 • Említés a testnevelésben
 • Számítógépes és információs készségek elsajátítása.
 • Korszerű létesítmények elérhetősége, amelyek lehetővé teszik a hallgató számára, hogy fejlessze a diploma gyakorlati készségeit.

Angol az egyetemen

Az angol, a jelen és a jövő kulcsa

Jelenleg a nemzetközi kommunikáció egyik elengedhetetlen eszköze, és az a kulcs, amely megnyitja a jó munkalehetőség lehetőségeit Spanyolországban és külföldön egyaránt, az angol. Hazánkban az állásajánlatok 80% -a már megköveteli ennek a nyelvnek a kiváló ismeretét, és sokszor ezt a kritériumot mások fölé vetik, mint például a nyilvántartás vagy a szakmai karrier.

Éppen ezért Universidad Europea del Atlántico minden évfolyam hallgatói a második évtől kezdve kötelező tantárgyként tanulják az angolt, a harmadik évtől pedig ezen a nyelven teljes tanfolyamokat is folytatnak.

Annak érdekében, hogy az angol korábbi szintje ne akadályozza a tanulmányokhoz való hozzáférést, az UNEATLANTICO személyre szabott oktatást biztosít, különösen az első évben, hogy minden hallgató elegendő angol nyelvtudást érjen el, amellyel sikeresen teljesíti a karrier tantárgyait.

Ilyen módon, függetlenül a kezdő angol nyelvtudásuktól, globális támogatási tervvel, amely oktatóanyagok, speciális anyagok és nagyon kis munkacsoportok alapján készül, a hallgató fokozatosan követheti az órákat spanyol / angol kétnyelvű rendszerben, és a végén kétnyelvű készségeket szerzett hivatása gyakorlásához.

Az Iskoláról

Kérdések