Keystone logo
University of San Carlos of Guatemala

University of San Carlos of Guatemala

University of San Carlos of Guatemala

Bevezetés

Egyetlen állami egyetemként kizárólag az állami felsőoktatás és állami oktatás irányításáért, szervezéséért és fejlesztéséért, valamint a kultúra minden megnyilvánulásában való terjesztéséért felelős. Minden eszközzel elősegíti a humán tudás minden területén folytatott kutatást, és együttműködik a nemzeti problémák tanulmányozásában és megoldásában.

Alapvető célja a Köztársaság lakóinak szellemi szintjének emelése, a kultúra és a tudományos ismeretek megőrzése, népszerűsítése és terjesztése. Hozzájárul Közép-Amerika uniójának megvalósításához, és ebből a célból törekszik az akadémikusok, a hallgatók és minden más cseréjére, amely az isthmus népeinek lelki kötődéséhez hajlamos.

A San Carlos de Guatemala Egyetem az állami felsőoktatási intézmény, autonóm, demokratikus kultúrával, multikulturális és multikulturális szemlélettel, kapcsolódik és elkötelezett a tudományos, társadalmi, humanista és környezeti fejlődéshez, naprakész, dinamikus, hatékony irányítással és célok és célok eléréséhez optimálisan felhasznált források, etikai elvekkel és akadémiai kiválósággal rendelkező szakemberek oktatója.

Helyszínek

  • Guatemala City

    11 Avenida, 01012, Guatemala City

    Programok

    Az intézmény a következőket is kínálja:

    Kérdések