Keystone logo
© UNICAM
University of Camerino

University of Camerino

University of Camerino

Bevezetés

A Camerinoi Egyetem egy állami egyetem, amely alapítása (1336) után is fiatal és versenyképes szellemiségű. Kifejezi erős képességét a fejlődésre és az idő kihívásaival való szembenézésre, mindig hű marad önmagához, értékeihez és hosszú hagyományaihoz.

A középkori szívből folyamatosan születnek az innovatív ötletek és megoldások, amelyek az UNICAM-ot ősi, de állandó újdonsággá teszik. Az egyetemi struktúrák és berendezések folyamatos fejlesztés alatt állnak: a könyvtárak, a kutatólaboratóriumok, a modern sportlétesítmények és a kollégiumok alapvető elemei az UNICAM-ban folyó tanulás minőségének biztosításának.

Ez egy első osztályú felsőoktatási, kutatási és technológia-transzfer intézmény, amely emberi léptékű, biztonságos és barátságos helyen, nagyszerű nemzetközi légkörrel rendelkezik: a több mint 50 országból érkező hallgatók aránya elérte a 10%-ot.

A Camerinoi Egyetem elkötelezett a differenciált és élvonalbeli oktatási kínálat fejlesztése mellett, a legmodernebb technológiákat alkalmazó innovatív programokkal.

Tanfolyamaink a személyes célok elérésére összpontosítanak a különböző eszmék, hátterek és kultúrák iránti nagyfokú tisztelet jegyében, köszönhetően a kis létszámú osztályoknak, a kiváló létesítményeknek és szolgáltatásoknak, valamint a kivételes professzor/hallgató aránynak (1 professzor minden 25 diákra).

Az ERDIS (a Tanulmányi Jogok Regionális Hatósága) teljes mértékben megalapozott ösztöndíjakkal (étkezés, szállás és díjvisszatérítés), illetve szállással és ellátással támogatja a nemzetközi hallgatókat, kedvező áron. Az ösztöndíjakat a család jövedelme alapján ítélik oda.

Helyszínek

  • Camerino

    Piazza Cavour 19/f, 62032, Camerino

Programok

Kérdések