Keystone logo
Brawijaya University

Brawijaya University

Brawijaya University

Bevezetés

Egyetem Brawijaya (UB) található, a város Malang, Kelet-Jáva tartomány, Indonézia. UB hivatalosan bejelentett elnöke által az Indonéz Köztársaság január 5, 1963. Vannak 11 karon és 1 program tartott UB.

VISION:

Ahhoz, hogy egy kiváló egyetemi és aktív szerepet játszik, mint egy ügynök a változás, hogy a társadalom az oktatás, a kutatás és a közösségi szolgáltatások megfelel a nemzeti és nemzetközi szabvány.

Küldetésünk:

A magatartás szakmai tanítási-tanulási folyamat. Tudatosítása, hogy létezik Isten teremtményei és megbecsülése az emberi és más lények jogait. A magatartás tudományos folyamat, amely oktatja a diákokat, hogy magasan képzett diplomások és a szakemberek. Az innováció, fejlesztése és terjesztése és technológiákra, hogy felhatalmazza a közösségi jóléti és fokozza a nemzeti kultúrát.

Cél Fejlesztési

Fejlesztése UB célja felé World Class, vállalkozói Egyetem, amely alapján határozzák meg a Jövőkép, küldetés, és céljai UB Három szempontból aggodalmak: támogatja az erőfeszítést, hogy a szegénység és a munkanélküliség, a felsőoktatáshoz való hozzáférés, és az oktatás a globalizáció.

célok

Hogy magas minőségű diplomások hit az egyik legfőbb isten, elszántan, hogy folyamatosan tanulni, széles horizont, és fegyelem fenntartásához munka szellemiségének, és képesek versenyezni a nemzetközi szinten Fejleszteni a tudomány, a technológia és a művészet, annak érdekében, hogy támogassa a kulturális fejlődés Ahhoz, hogy a kapacitás felhatalmazza a közösség révén problémamegoldás koncepciófejlesztési az alkalmazás a tudományos módszerek

Jogosultság Belépődíj:

Meg kell tekinteni, mint egy nemzetközi kérelmező, ha nem tart indonéz állampolgárságot. Ahhoz, hogy felvételi jelentkezőknek bizonyítaniuk kell a jó tanulmányi kompetencia, amely bizonyíthatóan a magas tudományos érdeme.

Nemzetközi pályázók kell alkalmazni, közvetlenül Universitas Brawijaya benyújtásával egy sor szükséges dokumentumokat (lásd a folyamatábrát felvételi eljárás). Nemzetközi pályázók általában nem szükséges, hogy üljön a belépési teszt belépést, amíg egy speciális állapot alakulhat ki.

A jogosultság felvételi alapja egy asztal által elvégzett értékelés UB felvételi teszt bizottság a tanulmányi eredmény.

Nemzetközi pályázóknak meg kell felelniük a tudományos, nyelvi követelményeket, és vállalják, hogy megfelelnek bizonyos előírásoknak indonéz kormány az oktatással kapcsolatos politika alkalmazása érdekében bizonyos fokú Egyetemen Brawijaya.

Rövid története Universitas Brawijaya

A név Universitas Brawijaya (Brawijaya University) adták elnöke által az Indonéz Köztársaság huzalon keresztül nem. 258 / K / 61 küldött 11 július 1961. Ez a név származik a címe Kings of Majapahit, egy nagy királyság Indonéziában a 12. helyről a 15. században.

UB átalakult állami egyetem január 5-én, 1963 után kiadott elnöki rendelet korábban ugyanabban az évben. Ezt az időpontot később közlik, UB évforduló (pontosabban az úgynevezett Dies Natalies között indonéz tudományos társadalom tagjai).

Korábban Universitas Brawijaya nyilvánosan ismert betűszó az UNBRA majd UNIBRAW. A Universitas Brawijaya szenátusi ülés március 17-én, 2008, UB avatták a hivatalos rövidítése Universitas Brawijaya.

A Himnusz UB-t, amely egy hallgató a Kar Állatorvos és Állattenyésztési nevű Yanardhana 1963, míg a Mars UB komponálta Lilik Sugiarto 1996. A dal még mindig gyakran énekelt a mai napig.

UB campus található a város Malang, East Java, egy stratégiai helyen könnyen megközelíthető tömegközlekedési. A fák nőnek minden sarkából a campus és a hűvös levegő Malang, UB valóban egy nagyon friss campus. Mivel a város az oktatás, Malang már rohamosan fejlődik. Úgy tűnik, ez elválaszthatatlan a dicsőség Kelet-Jáva a múltban.

Ma UB egyik vezető egyetem Indonéziában több mint 60.000 diák különböző mértékben kezdve a Diploma Program, főiskolai szak, mester szak, doktori képzés, valamint szakorvos Program, 12 karok, 2 kari szintű programok, 1 Szakmai Program és 1 Posztgraduális Program.

Helyszínek

Helyszínek
  • Malang

    Universitas Brawijaya Jl. Veteran Malang East Java, Indonesia , 65145, Malang

    • facebook
    • youtube

Programok

    Kérdések