Keystone logo
Universidade de Ribeirão Preto 

Universidade de Ribeirão Preto 

Universidade de Ribeirão Preto 

Bevezetés

Minőségi Unaerp

• Az első egyetem a régió Ribeirão Preto épül, június 1, 1924 • Elismert a MEC mint Egyetemen 1985 decemberében. • Campus alapú Ribeirao Preto egyetemen, és a Guaruja fok, bachelor diploma és felsőfokú oktatási technológia az osztályteremben és távoktatási módszerek és tanítási infrastruktúra, a kutatás és laboratóriumok, berendezések, könyvtári és technológiai erőforrások. • 500.000 hívások a közösség több mint 30 információs programok, klinikák, laboratóriumok, kórház magát, és a kórházakban, az UPA és UBDS a város és a régió.

Küldetés

Létrehozása és terjesztése a tudás előmozdítása és hozzájárulnak az egyén és a társadalom, az etikai és a keresztény elvekkel, a kutatás szabadságával, a tanítás és kiterjesztése az innováció, miközben állandó kölcsönhatás a nemzeti és nemzetközi kontextusban.

Történelem

A UNAERP - Egyetem Ribeirão Preto volt az első felsőoktatási intézménye a Ribeirão Preto régióban. Ben alapított 1st. Június 1924 Ahogy a társadalom Iskola Pharmacia és Ribeirao Preto Dental School, egy csoport idealista egészségügyi szakemberek, értelmiségiek és oktatók, hiszen annak végrehajtását célja, hogy előmozdítsa a szociális, oktatási és kulturális fejlődését oly gazdag kávé fővárosban ma fő cukornád Polo País.Daquele látomásos projekt kezdeti, a pályáját UNAERP erős növekedést ért el, hiszen a végén a 1950-es, amikor a professzor Electro Bonini (1913-2011) vette át az irányítást.

Szervezeti felépítés

Az adminisztráció, a University of Ribeirão Preto áll működő szervezet integrált, koordinálása valamennyi tevékenységét az oktatás, kutatás, szaktanácsadás. Vajon a magasabb Tanács kancellár, Dean, csoportvezető, igazgatók, koordinátorok és a kollégiumi.

Infrastruktúra

A Unaerp van két egyetemen: a campus központja Ribeirao Preto, telepített Ribeirânia Negyed, és a második campus Guaruja, az Öböl környékén. Az egyetemen a tervezett és felszerelt klinikák, laboratóriumok, könyvtár, tantermek, a szolgáltatás és konferenciatermek, tudományos és adminisztratív ágazatokban is támogatja a nyelvoktatást, kutatás és fejlesztés, valamint a szolgáltatási területek, lakó- és szabadidős, amelyek lehetővé teszik, és jogosult egyetemi élet.

Így azok, akik itt élnek több mint akadémiai infrastruktúra, kutatási és szaktanácsadási. Campus Ribeirao és a Campus Guaruja tervezett terek és gondoskodást, hogy támogassák a jóléti ezer ember, akik számára a tranzit egész évben, mert túl a kar, a személyzet és a diákok, a közösség tagjai is részt vesznek campusok keresés felszereltség és szolgáltatások.

Helyszínek

  • São Paulo

    São Paulo, Brazília

Programok

Az intézmény a következőket is kínálja:

Kérdések