Keystone logo
© Carrianna Field
Universidad Internacional de Valencia - Grados online

Universidad Internacional de Valencia - Grados online

Universidad Internacional de Valencia - Grados online

Bevezetés

A Valenciai International University (VIU) Ez egy magánegyetem nemzetközi internetes által elismert Oktatási Minisztérium, Kulturális és Sport Spanyolországban.

A tanítási ajánlat áll hivatalos fok és a mesterek, hogy kiterjeszti minden évben, hogy a diákok egy teljes körű és naprakész alapuló képzési igényeinek a képzési piacon.

A fő jellemzője az, hogy vertikálisan integrált vállalkozáshoz egy online egyetem, amelynek tevékenysége kifejlesztett egy olyan virtuális campus. Bármilyen eszköz, internetkapcsolattal rendelkező diákok a világ minden tájáról, megkapja a valós idejű osztályt interaktív videokonferencia, hogy a legjobb nemzetközi szakértők. Alatt 2014-2015 Nemzetközi University of Valencia továbbra is erősítenie a nemzetközi szakmát és több mint 2100 diák 35 országban.

UVI Online

kezdet

A valenciai International University küldetése, hogy a diákok a lehetőséget, hogy javítsa a képzés függetlenül azok sajátos körülményei teljesen kiküszöböli az akadályokat a távolság, a hely vagy menetrendek, köszönhetően az új technológiák alkalmazása és eljárás egyedülálló és innovatív tanítás.

A oktatási modell célja, hogy reprodukálja a jellemzői a valódi osztály, és megszünteti minden akadály tanár és tanítványa közötti, valamint biztosítja az interaktív oktatás, ahol a diákok vehetnek részt az osztályban, mintha fizikailag jelen.

Az alapelvek, hogy mozog a valenciai International University közül

  • Elkötelezettség a képzés és a hallgatói sikert.
  • Ajánlat fok, kettős oklevelek és mesterképzésben, amelyek megfelelnek a képzési követelmények jelenleg a piac által igényelt.
  • Folyamatos innováció tanítási és tanulási módszereket.
  • Frissített tartalom és a minőség a taneszközök hallgatók.
  • A foglalkoztatás elősegítése.
  • A tanítási ajánlat áll fok, kettős fok és a mesterek, hogy kiterjeszti minden évben, hogy a diákok egy teljes körű és naprakész alapuló képzési igényeinek a képzési piacon.

MINŐSÉG

International University of Valencia elősegíti bevonásával tanárok képzése a huszonegyedik században, minőségi gyakorlatokat és mobilitási programok, folyamatos tanulói értékelés és elemzés a végzettek foglalkoztatását / a.

Amint egy oktatási intézmény, ez teszi egy egyértelmű elkötelezettségét a minőség és az innováció, és alkalmazza a legújabb technológiát, azzal a végső céllal, hogy biztosítsa a teljes minőség és kiválóság a felajánlott értékpapír, amely magában foglalja a stratégia végrehajtása a szisztematikus, strukturált és folyamatos kezelése összhangban ezt az elkötelezettséget.

Belső minőségbiztosítási rendszere a vertikálisan integrált vállalkozáshoz célja figyelembevételével meghatározott elveket az ellenőrzési program a Nemzeti Ügynökség Minőség Értékelési és Akkreditációs (ANECA).

Ezen túlmenően, a alap- és mesterképzési felajánlott tervezték figyelembe véve az irányelvek által létrehozott VERIFICA Program ANECA valamint ajánlások és iránymutatások által létrehozott European Association for Quality Assurance in Higher Education (ENQA).

Végül, Valencia régió d'Avaluació i Prospectiva (AVAP) felelős felügyeleti és akkreditációs programok által kínált VIU.

Helyszínek

  • Spain Online

    Calle Gorgos, nº 5 y 7 46021 Valencia (España), , Spain Online

Kérdések