Keystone logo
© Eli Haney, Northwest University photographer
University of Hawaii, Hilo

University of Hawaii, Hilo

University of Hawaii, Hilo

Bevezetés

UH Hilo ránézésre

A Hilo -i Hawaii Egyetem állami egyetem, privát főiskolai légkörrel. Kínálunk kis létszámot, alacsony oktatói és hallgatói arányt, valamint kutatási és gyakorlati tanulási lehetőségeket. A Hilo -i Hawaii Egyetem állami egyetemként egyedülálló helyzetben van az államban és az országban - szigorú és vonzó tananyagot kínál megfizethető tandíj mellett. A felvételi követelmények mérsékelten szelektívek, lehetővé téve az átlagon felüli diákok számára, hogy élvezzék a kisiskolai élmény előnyeit. UH, Hilo a Nyugati Iskolák és Főiskolák Szövetségének felsőoktatási és egyetemi akkreditációs bizottsága által akkreditált. <img class = " image-element " title = " " src = " https://keystoneacademic-res.cloudinary.com/image/upload/q_auto,f_auto,w_743,c_limit/element/49/49427_waterfall-hikers-flipp.jpg " " />

Alapított:

 • 1947, amikor az UH Mānoa megkezdi a Hilo programot
 • 1970 -ben a Hilo -i Hawaii Egyetemen

Szerep: Hawaii Public Liberal Arts and Science University

Naptár:

 • 2 félév 16-17 hetes egyenként és
 • négyhetes intenzív nyári foglalkozás és
 • hathetes rendszeres nyári foglalkozás

Beiratkozás: 4 043 Kar és hallgatói arány: 1:14 Átlagos osztálylétszám: 20

Campus mérete:

 • 115 hektár - Fő Campus
 • 33 hektár - Egyetemi falu I. fázis (fejlesztés alatt)
 • 10 hektár - Csendes -óceáni Akvakultúra és Parti Erőforrás Központ
 • 110 hektár - Panaʻewa Farm
 • 163 hektár - UH Hilo Tudományos és Technológiai Park (Makai)
 • 324 hektár - UH Hilo Tudományos és Technológiai Park (Mauka)

Fokok:

 • Bachelor of Arts (BA)
 • Bachelor of Science (BS)
 • Bachelor of Business Administration (BBA)
 • Bachelor of Science in Bursing (BSN)
 • Master of Arts (MA)
 • Master of Education (MEd)
 • Master of Science (MS)
 • Doktori (Ph.D.)
 • Az ápolói gyakorlat doktora (DNP)
 • Gyógyszerészdoktor (Pharm.D.)

Szakok:

 • 37 Egyetemi hallgató
 • 8 Diplomás
 • 4 Doktorátus

Tandíj: Lásd a Tandíj és díjak oldalt

A legváltozatosabb diákok

2014-ben a UH Hilo -ot az ország legváltozatosabb négyéves állami intézményének nevezte a Felsőoktatási Krónika.

Miért választják a diákok UH Hilo

Hawaii -szigeten mindenütt inspiráció van; a földön, az égen és a tengerben, az emberekben találkozunk az erdei ösvényeken, a helyi piacokon és az osztálytermeinkben. A Hawaii Hilo Egyetem a világ legnagyobb hegyének tengerparti lejtőin épült, és a Csendes -óceán közepén helyezkedik el. Egyetemi közösségként ihletet merítünk azokból az emberekből, akiket „ohanának” nevezünk, és a szigetnek, amelyet otthonnak hívunk.

Az „Áina” ihlette

<img class = " image-element full-width " title = " " src = " https://keystoneacademic-res.cloudinary.com/image/upload/q_auto,f_auto,w_743,c_limit/element/36/36324_2.png " " /> Hawaiiban ismerjük a földet, az 'āina -t, ami fenntart minket. A föld több mint erőforrás; ez a mi életünk forrása. A magas hegyek és a mély óceán, a buja esőerdők és a száraz láva mezők hihetetlen kombinációjával körülvéve inspirálunk arra, hogy megértsük világunkat merész tudományossággal és a környezetünkkel való gondoskodással élő földünkkel való felelősségteljes kapcsolaton keresztül és az általa fenntartott életközösséget.

A Discovery ihlette

<img class = " image-element full-width " title = " " src = " https://keystoneacademic-res.cloudinary.com/image/upload/q_auto,f_auto,w_743,c_limit/element/36/36325_3.png " " /> Szigetünk otthonát bátor utazók fedezték fel, és örökségük arra ösztönöz bennünket, hogy kövessük őket kettős testű kenuik nyomán . Az UH Hilo felfedezésre tervezték; a tengeri csillagoktól a szupernóvákig a gyakorlati tanulásra összpontosítva lehetővé tesszük diákjainknak és szakértő tanárainknak, hogy közösen fedezzék fel a világot. Az őszinte eszmecserét ösztönző méretek és az egyetemünk által támogatott csereprogramok együttesen inspirálják hallgatóinkat, hogy felfedezzék tehetségüket és szenvedélyeiket a világ felfedezésével.

Innováció ihlette

<img class = " image-element full-width " title = " " src = " https://keystoneacademic-res.cloudinary.com/image/upload/q_auto,f_auto,w_743,c_limit/element/36/36326_4.png " " /> A kreativitás, a kritikus gondolkodás és a kulturális megértés ápolásával felkészítjük a diplomásokat, akik készek megbirkózni a 21. századi kihívásokkal, és mozgassa előre a világot. Akár diákjaink helyreállítják az őshonos erdőket, javítják helyi közösségünk egészségét, komponálnak erőteljes történeteket, vagy biztonságos partraszállást terveznek az első emberes Mars -misszióhoz, inspirációt merítenek az évszázados innovációból a kreatív megoldások megfogalmazásához. az előbbiek nehezen megszerzett bölcsessége.

Egymástól inspirálva

<img class = " image-element full-width " title = " " src = " https://keystoneacademic-res.cloudinary.com/image/upload/q_auto,f_auto,w_743,c_limit/element/36/36327_1.png " " /> Hawaii egyedülálló öröksége olyan lej kultúrákat egyesít, amelyek tiszteletben tartják közös emberségünket, és kihívást jelent számunkra, hogy tanuljunk tőlük. dinamikus programjaink és élénk helyszínünk Hawaii, Csendes -óceán és a világ minden tájáról vonzza a diákokat, olyan tudományos és társadalmi lehetőségeket teremtve UH Hilo , amelyek sehol máshol a földön nem találhatók meg.

Ön ihlette

<img class = " image-element full-width " title = " " src = " https://keystoneacademic-res.cloudinary.com/image/upload/q_auto,f_auto,w_743,c_limit/element/36/36328_5.png " " /> Ha szóba kerül, mi azért vagyunk, hogy felkészítsük diákjainkat az életük megerősítésére és a világ átalakítására, és Ön a legnagyobb inspirációnk. Mélyen elkötelezett e lehetőség megteremtése mellett, UH Hilo szigorú, bentlakásos főiskolai tapasztalatokkal biztosítja a felsőoktatást a jövő felé. Az állam legkedvezőbb rezidens tandíj -arányával és 45 millió dolláros pénzügyi támogatással. segélyek és ösztöndíjak, arra törekszünk, hogy letörjük a felsőoktatás előtt álló akadályokat, és megnyitjuk a lehetőségek kapuit. A Hawaii Hilo Egyetemen inspirációt találunk az egyedülálló közösségben és a csodálatos környezetben, amely minden nap körülvesz minket. Csodálkozzon velünk, és találja meg azt, ami inspirál.

Helyszínek

 • Hilo

  University of Hawaiʻi at Hilo 200 W. Kāwili St., , HI 96720-4091, Hilo

Kérdések