Keystone logo
University of Florida

University of Florida

University of Florida

Bevezetés

A University of Florida egyik eredeti főiskolájaként a Liberal Arts and Sciences magában foglalja mind a hagyományokat, mind az előremutató gondolkodást. A University of Florida legnagyobb főiskolájaként mindig mozgásban vagyunk, előrelépést mutatunk be az oktatás és a kutatás innovációival. A legtöbb nemzetközi programot folytató főiskolaként elérhetőségünk globális.

A Bölcsészettudományi Főiskola ad otthont a bölcsészettudományoknak, a társadalom- és magatartástudományoknak, valamint a fizikai, természettudományi és matematikai tudományoknak. Feladatunk az egyetem alaptantervének többségének minden évben történő tanítása.

A Liberal Arts and Sciences 21 tanszékkel és 35 központtal, programmal és intézettel rendelkezik. A kitűnő tantermi oktatás kiemelt fontosságú, csakúgy, mint a tantermen kívüli fejlesztésre való összpontosítás. Főiskolánkon a legtöbb önkéntes van az egyetemen. Ösztönözzük az egyetemi kutatást. Arra összpontosítunk, hogy felkészítsük a hallgatókat a jövőbeli karrierre, és aktívan bevonjuk az öregdiákokat, hogy szakmai és mentori lehetőségekkel támogassuk a hallgatókat.

Helyszínek

Helyszínek
  • Gainesville

    Gainesville, Amerikai Egyesült Államok

    Programok

    Kérdések