Keystone logo
University of Europe for Applied Sciences

University of Europe for Applied Sciences

University of Europe for Applied Sciences

Bevezetés

Üdvözöljük az Európai Alkalmazott Tudományok Egyetemén (UE), ahol a tervezők és döntéshozók következő generációját neveljük olyan különböző területeken, mint az üzleti élet, a sport, a média & események és a művészet & design. Oktatási szemléletünket a gyakorlati orientáció, a nemzetközi perspektíva, az interdiszciplináris fókusz és a siker elősegítése iránti elkötelezettség jellemzi.

Az Európai Alkalmazott Tudományok Egyetemén büszkék vagyunk arra, hogy olyan támogató és befogadó tanulási környezetet biztosítunk, amely egy összetartó családhoz hasonlít. Küldetésünk, hogy elősegítsük az Ön személyes fejlődését és rugalmas jellemének kialakulását. Etoszunk középpontjában öt alapelv áll, amelyek intézményünk alapját képezik: a tanuláshoz szükséges informális, de mégis ösztönző légkör kialakítása, a felelősségvállalás, az eredmények megünneplése, a gyakorlati tanulási tapasztalatok hangsúlyozása és a globális gondolkodásmód előmozdítása.

Ezen elvek életre keltése érdekében az Európai Alkalmazott Tudományok Egyeteme a jólét kultúráját ápolja, és olyan környezetet teremt, amelyben Ön gyarapodhat és kitűnhet.

q

Campusaink

Fedezze fel vibráló kampuszainkat

Induljon el egy egyedülálló utazásra a berlini, hamburgi és iserlohni kampuszainkon, amelyek mindegyike sajátos bájjal és hangulattal rendelkezik. Akár a főváros dinamikus energiáját, akár egy észak-német kikötőváros tengeri vonzerejét, akár egy amerikai stílusú campus nyugodt környezetét kedveli, mi változatos környezetet biztosítunk, hogy megfeleljen az Ön preferenciáinak.

A képzés és az egyetem kiválasztása gyakran magában foglalja annak mérlegelését, hogy milyen környezetben fogsz boldogulni. Kampuszaink a vágyak széles spektrumát elégítik ki, így biztosítva, hogy megtaláld a számodra tökéleteset.

A Berlin szívében fekvő kampuszunk páratlan hozzáférést biztosít a pezsgő városi élethez, csak pár percre a Potsdamer Platz-tól. Iserlohn-i campusunk eközben buja zöld környezettel büszkélkedhet, amely nyugodt hátteret biztosít a tanulmányaihoz, a Seilersee-nál pedig rengeteg szabadidős tevékenység áll rendelkezésre. Hamburgban campusunk a nyüzsgő Altona kerületben található, közel a nyüzsgő kikötőhöz és a festői Elba folyóhoz.

Az Európai Alkalmazott Tudományok Egyetemén az Ön oktatási útja nem csak a tanulmányokról szól, hanem arról is, hogy olyan környezetbe merüljön el, amely elősegíti a növekedést, a kreativitást és a végtelen lehetőségeket.

Miért Németország?

 • Németország erős gazdasága az innováció és a növekedés motorja Európában.
 • Az ország alacsony munkanélküliségi rátája a többi uniós országhoz képest.
 • Az alacsony bűnözési rátával Németország biztonságos és védett környezetet nyújt.
 • Németország viszonylag kedvező megélhetési költségeket kínál

UE Hamburg

Miért Berlin?

 • Berlin, mint élénk nemzetközi központ, változatos életstílust és pezsgő kulturális élményeket kínál.
 • Mivel az angol nyelvet széles körben beszélik, a nyelvi akadályok minimálisak, ami elősegíti a zökkenőmentes kommunikációt a külföldiek számára.
 • A városközpontban, központi elhelyezkedésű és jó összeköttetéssel rendelkező campusunk kényelmes hozzáférést biztosít mindenhez, amit Berlin kínál.
 • Berlin számos nemzetközi vállalat és start-up cég székhelyével büszkélkedhet, így ideális környezet a vállalkozók és szabadúszók számára.

Berlin Campus

Programunk

Üdvözöljük az Európai Alkalmazott Tudományok Egyetemén (UE), ahol dinamikus alap- és mesterképzési programokat kínálunk, amelyek mind a nappali tagozatos hallgatók, mind a készségeiket fejleszteni kívánó, dolgozó szakemberek számára megfelelőek. Két alapelvre - a gyakorlati tanulás és a globális perspektíva - épülő programjainkat úgy terveztük, hogy átfogó és gazdagító oktatási élményt nyújtsanak.

Gyakorlati tanulás

Az UE-nál hiszünk a cselekvés általi tanulásban. A nagyra becsült egyetemi oktatók mellett tantestületünkben különböző iparágak elismert szakemberei is részt vesznek, akik a valós életben szerzett szaktudásukat hozzák be a tanterembe. Erős ipari kapcsolatokkal elősegítjük az élénk eszmecserét, biztosítva, hogy az Ön tanulmányai relevánsak legyenek, és összhangban legyenek a munkaerőpiac igényeivel. Kiemelt célunk, hogy a gyakorlati készségeket és az ipari követelményeket már a kezdetektől fogva beépítsük a tantervbe, így versenyelőnyhöz juttatjuk Önt a választott területen. Az iparági vezetőkkel való aktív együttműködésünk révén lehetőséged nyílik arra, hogy felbecsülhetetlen értékű betekintést nyerj a sikeres vállalkozások és iparágak működésébe.

Nemzetközi vonalak mentén való gondolkodás

A mai összekapcsolt világban a globális perspektíva kulcsfontosságú. Az UE-nál a sokszínűséget és a nemzetközivé válást oktatási megközelítésünk alappilléreinek tekintjük. Alapképzési programunk egy külföldi félévet is tartalmaz, amely lehetőséget nyújt Önnek arra, hogy elmerüljön különböző kultúrákban, és szélesebb körű ismereteket szerezzen a globális üzleti gyakorlatokról. Hasonlóképpen, a mesterképzésünkben a Nemzetközi Nyári Iskola is szerepel, amely a világ minden tájáról érkező hallgatókkal való interkulturális csere és együttműködés platformja. A Global University Systems (GUS) egyetemekkel együttműködve biztosítjuk a zökkenőmentes integrációt és támogatást a nemzetközi tapasztalatok megszerzéséhez. Ezen túlmenően sokszínű hallgatói közösségünk tükrözi intézményünk globális jellegét, ami bőséges lehetőséget biztosít a kulturális cserére és a kapcsolatépítésre.

Az UE-nál a gyakorlati tanulás és a globális szemlélet nem csupán alapelvek, hanem minden tevékenységünkbe beépülnek, és képessé tesznek arra, hogy boldogulj a gyorsan fejlődő és összekapcsolt világban.

Márciusban kezdheti meg tanulmányait nálunk & szeptemberben.

Fókuszban a foglalkoztathatóság

 • Magas foglalkoztathatósági arány: A diplomások 93%-a a diploma megszerzését követő 1 éven belül munkát talál.
 • Kézzelfogható tapasztalat: Gyakorlati tapasztalatszerzés a tantervbe integrált, valós életből vett projekteken keresztül.
 • Ipari partnerségek: Profitáljon a neves vállalatokkal kialakított partnerkapcsolatainkból, amelyek értékes kapcsolatépítési lehetőségeket és potenciális karrierlehetőségeket biztosítanak.
 • Tanulmányok utáni vízum: A nemzetközi hallgatók jogosultak 18 hónapos poszt-tanulmányi vízumra, ami javítja a globális karrierépítési lehetőségeket.
 • Külföldi tanulmányok és munkatapasztalat: A programjaink lehetőséget kínálnak egy külföldi félévre vagy munkatapasztalatra, gazdagítva az egyetemi tapasztalatokat és szélesítve a szakmai horizontot.
 • Települjön le Németországban: A diplomások, akik 24 hónapig dolgoznak, jogosultak állandó tartózkodásra Németországban.

w

A célunk

Elkötelezettségünk az Ön sikere iránt

Az Európai Alkalmazott Tudományok Egyetemén az Ön sikere a legfőbb célunk. Elkötelezettek vagyunk annak biztosítása iránt, hogy Ön kifogástalanul felkészülten vágjon neki a szakmai útnak, és a saját útját járja be. Ezt a célt szem előtt tartva arra törekszünk, hogy diákjainkat dinamikus, vállalkozói gondolkodásmóddal rendelkező fiatal szakemberekké neveljük.

A mai gyorsan változó környezetben a sikerhez sokoldalú készségekre van szükség. Felismerjük, hogy fontos a tárgyi tudás, az interperszonális készségek, a vezetői szakértelem és a globális perspektíva ötvözése. Ezek az elemek képezik a sikeres karrier alapját a szabad piacgazdaság dinamikus birodalmában. A munkaadók egyre inkább olyan vállalkozó szellemű menedzsereket keresnek, akik erős elméleti háttérrel rendelkeznek, és értékes gyakorlati tapasztalatot szereztek mind belföldön, mind nemzetközi szinten az egyetemi tanulmányaik során. Elkötelezettek vagyunk amellett, hogy felvértezzük Önt azokkal az eszközökkel és ismeretekkel, amelyekkel megfelelhet ezeknek az elvárásoknak, és meg is haladhatja azokat.

Megközelítésünk kézzelfogható eredményei nyilvánvalóak: Az Európai Alkalmazott Tudományok Egyetemén végzettek következetesen gyorsan lépnek be a munkaerőpiacra, és olyan készségekkel és önbizalommal felvértezve boldogulnak a legkülönfélébb szakmai környezetekben.

Programok és hallgatói tapasztalatok

 • Top 10-es rangsor az üzleti tanulmányok oktatásának minősége tekintetében
 • Kis osztályméretek a személyre szabott tanulásért
 • Magasan képzett, ipari szakértelemmel rendelkező előadók
 • Változatos programválaszték
 • 100%-ban angol nyelven oktatott diplomák
 • Korszerű infrastruktúra és létesítmények
 • Nemzetközi fókusz 23+ nemzetiségű diákokkal
 • Nemzetközi kirándulások diákoknak

b

Helyszínek

 • Berlin

  Dessauer Str 3-5 , D-10963 DE, Berlin

  • Iserlohn

   Reiterweg 26b, 58636, Iserlohn

   • Hamburg

    Museumstraße 39 , 22765, Hamburg

    • Potsdam

     UE Innovation Hub, Konrad-Zuse-Ring 11, D-14469, Potsdam

     • Dubai

      The Offices 3 - One Central, Dubai World Trade Centre Dubai - United Arab Emirates, 32257, Dubai

      Kérdések