Keystone logo
University of Applied Sciences Aschaffenburg

University of Applied Sciences Aschaffenburg

University of Applied Sciences Aschaffenburg

Bevezetés

A University of Aschaffenburg

A University of Aschaffenburg jellemzi gazdaság kapcsolódó, többnyire interdiszciplináris és innovatív tanfolyamok. A tanulmányi területek gazdasági, illetve jogi és műszaki tudományok, a University jelenleg kínál tíz bachelor és öt egymást követő mester szakok, amelyek közül az egyik célja berufsbelgeitend on.

Szoros együttműködésben számos társas vállalkozások külföldi egyetemek garantálják a diákok, hogy gyakorlati ismereteket szerezzenek, ami szükséges a sikeres munka egyre inkább globális munkahelyen.

A minőségi egyetemi képzés az Akadémián van húzva az akkreditált tanulmányi programok és a legjobb helyeken megfelelő egyetemi rangsorban. Jelenlegi ismereteink párosulva kulcsfontosságú készségek lehetnek a diplomások az egyetem Aschaffenburg vált keresett szakemberek és vezetők.

modell

A University of Aschaffenburg egy University of Applied Sciences. A menedzsment és a tagok az egyetemi - tanár (fogadó) s, munkavállaló (k) és a diákok - alapul, a következő értékek és célok:

A diákok a központban

Azt hogy a diákok a tevékenységünk középpontjába és látni azt a mi feladatunk, hogy lehetővé teszi számukra, hogy legyen egy sikeres karrier.

kiváló tanári

Van valósul tanulmány olyan csomagot, amely igazodik a követelményeknek a munkaerő-piaci és a jövőbeli társadalmi kihívásokra. Jellemzője, hogy:

szolgáltatás-orientáltság gyakorlati Motiváció a tanárok Nemzetköziség

Kutatási és fejlesztési szakértői

Az egyetem működik gyakorlat- és alkalmazás-orientált kutatás. Együttműködések a vállalatok és intézmények vezet következetes ismeretek átadását az egyetemek és az ipar.

Egyenlőség és a családi barát

Mi nők közötti egyenlőség előmozdítása, valamint a férfiak és hozzon létre gyermek- és családbarát tanulmány és munkakörülmények.

Bízva együttműködés és nyílt párbeszéd

Az alapelvek a jó együttélés és tiszteletteljes bánásmód tiszteletben tartása mellett. Döntési folyamatok átláthatóak, az érvek és érdekek vezetnek döntéseket, amelyek által meghatározott nyílt kommunikációs felek közötti.

Fok: alap- és mesterképzés

A University of Aschaffenburg kínál csak bachelor és master szakok. Minden egyetemi programok szakmai képesítést, és egy szokásos időtartama 7 félév. Itt egy szemeszter lesz kötődést végre szakmai gyakorlat egy cég. Miután 7 félév, Bachelor of Arts, Bachelor of Law vagy Bachelor of Engineering kapnak függően persze. Attól függően, hogy az alkalmasság és a kamat a mester fokozatot is szerzett további 3 félév.

Előnyei a bachelor-master rendszer

A kétlépcsős rendszer a következő előnyöket nyújtja:

A Bachelor képes foglalkozás

A Bachelor program vezet szokásos időtartama 7 félév, az első szakmai egyetemi diplomával. Tanulmány cél megszerzése alapvető ismeretek és készségek gyorsabb karrier és célzott foglalkoztathatóságot. Bachelor fok lehet az alkalmazás-orientált kutatás egészíti ki a mester fokozatot vagy.

A mester mélyíti a tudományos képzés

A mester program, ami a szokásos három szemesztert egy kutatási vagy alkalmazott másodfokú. Ez megköveteli a befejezése az első egyetemi diploma. A képesítési követelmények részletesen határozza meg az egyetemen. Kutatásunk a nagyítás, specializáció vagy kiszélesítése -és a legutóbbi vizsgálatok szerint, ha szükséges, a szakmai gyakorlat - megszerzett ismeretek és készségek. Mesterképzésben egyetemi alkalmazott tudományok hozzáférést biztosít magasabb közszolgálati, amikor a program akkreditált. Mesterdiplomát jogosítja elv a doktori tanulmányok egy egyetemen. Szakmai Mester célzó programok leendő vevők szakmai élet első fokú ( "egész életen át tartó tanulás").

Helyszínek

  • Aschaffenburg

    Würzburger Straße 45 , 63743, Aschaffenburg

Kérdések