Keystone logo
Tunku Abdul Rahman University College

Tunku Abdul Rahman University College

Tunku Abdul Rahman University College

Bevezetés

Tunku Abdul Rahman University College ("TAR UC") 1969-ben hozták létre TAR College néven azzal a céllal, hogy felsőoktatási lehetőségeket biztosítson fajtól, osztálytól és vallási hovatartozástól függetlenül olyan fiatalok számára, akik minőségi oktatásra, valamint az emberiség iránti növekvő kereslet kielégítésére törekszenek. a vállalkozásoktól és az ipartól származó tőke. A főiskola egyetlen kampusszal indult a kuala lumpuri Setapakban, amely ma a fő campus. Ezt követően öt fióktelepet hoztak létre Penangban, Perakban, Johorban, Pahangban és Sabahban.

A kuala lumpuri TAR UC fő campus egy 171 hektáros területen helyezkedik el, és a kampusz ikonikus mérföldkő a történelmi épületek modern szerkezetekkel, valamint a zöldellő növényzettel ötvöző építészeti bravúrja miatt. Eközben Penangban, Perakban, Johorban, Pahangban és Sabahban a fióktelepek kifejezetten a legkorszerűbb infrastruktúrával, valamint tanulási és tanítási létesítményekkel vannak felszerelve.

Helyszínek

 • Kuala Lumpur

  Department of International Student Office (DISO)
Address: 
Ground Floor, Tan Sri Khaw Kai Boh Building, Jalan Genting Kelang, 53300 Setapak, Kuala Lumpur, MALAYSIA., , Kuala Lumpur

 • George Town

  F73M+7X Tanjung Bungah, Penang, , George Town

  • Perak

   Jalan Kolej, Taman Bandar Baru, 31400, Perak

   • Johor Bahru

    Jalan Segamat / Labis 85000 Segamat, Johor, , Johor Bahru

    • Kuantan

     Tunku Abdul Rahman University College, , Kuantan

     • Penampang

      Tunku Abdul Rahman University College, , Penampang

      Kérdések