Keystone logo
Tri-Continent Degree Programmes @ Siam Technology College

Tri-Continent Degree Programmes @ Siam Technology College

Tri-Continent Degree Programmes @ Siam Technology College

Bevezetés

Ötvözi a történelem és a hagyomány a brit erejével az USA és a jövő Ázsia

Ötvözi a történelem és a hagyomány a brit erejével az USA és a jövő, hogy Ázsia és az USA UK volna gazdasági világhatalmak több száz éve. A múlt és a jelenlegi nemzetközi üzleti óta, és továbbra is, befolyásolja a két ország között. Azonban Ázsiában a jövő, a gyorsan növekvő gazdaságok, és több mint a fele a világ népességének.

Így talán ez volt a partnerség az amerikai és ázsiai egyetemeken létrehozni egy valóban látnok program, amely egyesíti az erejét a három régióban egyetlen négyéves tanulmányi program.

Lamar Egyetem Texas, USA és Siam Technology College Thaiföldön már meg is tették a Tri-kontinens Szak.

Sokan álom tanul külföldön, főleg az Egyesült Államokban vagy az Egyesült Királyságban. Amerikában és Angliában kínálják a legjobb felsőoktatási képesítések a világon. Azonban ez nem könnyű. Ha figyelembe vesszük a kérdéseket a vízumok, nyelvtudás és különösen pénz, az álom egyre diplomát az amerikai vagy a brit gyakran válik egy rémálom.

Nem lenne jó, hogy a lehető legjobb oktatás érdekében, olyan helyre, ahol egyre vízumát gyorsan és egyszerűen megélhetési költségek alacsony? Ez kezdetben nem igényel TOEFL vagy IELTS pontszámok kezdeni tanulni? Ahol tandíjat megfizethető az Ön számára: egyre amerikai egyetemi és thai egyetemi bachelor fokozatot, valamint egy brit nemzeti szinten elfogadott felsővezetői diploma, mintegy 10% -a, a mi csak egy év más amerikai egyetem lenne?

A válasz természetesen az, hogy valahogy megszerezni a magas egyetemi képesítés mindhárom: az Egyesült Államokban, az Egyesült Királyságban és az ázsiai .. és csak négy év tanulmányi. A Tri-kontinens Bachelor Degree Program lehetővé teszi, hogy megszerezzék az egyetemi képesítések minden három kontinensen, amelyek a leginkább megfizethető tandíj és megélhetési költségek nem állnak rendelkezésre. Legyen az álmod ... a valóság!

Világ egyetlen Tri kontinens Programok

A világ zsugorodik, és mindenki megy a nemzetközi. Nyereség három üzleti képesítést ugyanabban a programban, az Egyesült Államok, az Egyesült Királyság és Thaiföld.

Helyszínek

  • Bangkok

    46 Jarunsanitwong 10 Road Tha Pra, Bangkok Yai, 10600, Bangkok

    Kérdések