Keystone logo
Trevecca Nazarene University Bachelor of Science in Sport Management
Trevecca Nazarene University

Bachelor of Science in Sport Management

Nashville, Amerikai Egyesült Államok

4 Years

Angol

Teljes idő

Request application deadline

Aug 2024

USD 28 590 / per semester

Az egyetemen

Bevezetés

Trevecca's Bachelor of Science in sport menedzsment hatással van a sportiparban végzett hallgatók, akik innovatív, elkötelezett és szakmailag felkészült. A végzetteket kritikus gondolkodási készségük, gyakorlati tapasztalataik, felkészültségük és szolgai vezetésük jellemzi.

Program előnyei

  • Tanuljon az izgalmas nashville-i sportpiacon, amely a Tennessee Titans, a Nashville Predators, a Nashville SC és a Nashville Sounds otthona.
  • Végezze el azokat a készségeket, amelyekre szüksége van ahhoz, hogy versenyképes legyen a munkaerőpiacon.
  • Tanuljon olyan oktatóktól, akik szakterületükön magas végzettséggel rendelkeznek, releváns és értékes valós tapasztalatokkal rendelkeznek, és igyekeznek személyesen megismerni Önt.

Mi várható

A(z TreveccaBachelor of Science in sportmenedzsment programjának hallgatójaként széles körű tudásbázisra tesz szert, amellyel felkészülhet egy izgalmas sportmenedzsment-pályafutásra. Szigorú tantervünk az elmélet és a gyakorlat legjavát kínálja. Megtanulod, hogy hozzáértő szakember, kreatív problémamegoldó, kritikus gondolkodó és szolgavezető legyél az iparágadban.

Oktatásunk túlmutat az osztálytermen, így Ön gyakorlati, tapasztalati tanulásban vesz részt, hogy a valós tanulási környezetekben fejlessze készségeit. Korábban Trevecca diák kísérte el professzorait az atlantai Super Bowl LIII-ra. Ha közelebb van az otthonához, azt fogja tapasztalni, hogy Nashville izgalmas város a sportmenedzsment tanulmányozására, mivel a professzionális futball-, jégkorong-, futball- és baseball-franchise csak néhány mérföldre található Treveccakampuszától.

Miért válassza a következőt Trevecca?

Az 1901-ben alapított, és több mint két évtizede az online oktatásban vezető szerepet betöltő Trevecca innovatív oktatással segíti a tanulókat egyéni hivatásuk felfedezésében és megvalósításában; támogató, Krisztus-központú közösség ápolása; és ajtókat nyitó kapcsolatok kialakítása.

Az akadémiai minőségéért országosan és helyileg elismert Trevecca hírnevet szerzett azzal, hogy kiszolgáló vezetőket, problémamegoldókat és különbséget teremtő embereket kínál a világnak. ATreveccaholisztikus oktatási megközelítése magában foglalja az intellektuális, szociális, érzelmi, fizikai és spirituális növekedést.

Tanterv

Karrierlehetőségek

Belépők

Az Iskoláról

Kérdések