Keystone logo
Tomorrow University of Applied Sciences

Tomorrow University of Applied Sciences

Tomorrow University of Applied Sciences

Bevezetés

A fenntartható társadalomba való átmenet Önnel kezdődik

A távoli elsőként működő Tomorrow University of Applied Sciences * lehetővé teszi a tanulók számára, hogy a fenntarthatóság, a vállalkozói szellem és a technológia területén szükséges 21. századi készségeket építsék ki az oktatás forradalmi megközelítésével. Olyan közösséget építünk, amely meghatalmazott és összekapcsolt egyénekből áll, akikről meggyőződésünk, hogy egy szebb és fenntarthatóbb jövőt teremtenek. Az ő sikerük a küldetésünk, az ő hatásuk a mércénk.

Felhatalmazzuk és oktatjuk a holnap változáshozóit

A legkorszerűbb tanulási tudományokat és technológiát kombináljuk, hogy rugalmas, hozzáférhető és hatékony tanulási tapasztalatokat hozzunk létre, amelyek felvértezik a tanulókat a hatás kulcsfontosságú összetevőivel – céllal, képességekkel és közösséggel.

Folyamatos tanulással, alkalmazással és együttműködésen alapuló létrehozással a növekedés és az önhatékonyság gondolkodásmódját ápoljuk annak érdekében, hogy tanulóink befolyási körét kiterjesszük, és a változás magabiztos szereplőivé váljanak. Célunk, hogy felgyorsítsuk a fenntarthatóbb társadalom felé való átmenetet azáltal, hogy forradalmasítjuk az oktatást, hogy másképp tanuljunk és korlátlanul fejlődjünk, hogy maradandó örökséget hagyjunk a világban.

Miért tanulj a ToU-val?

Tomorrow University of Applied Sciences * a fenntarthatósággal, vállalkozói szellemmel és technológiával foglalkozó oktatás legjobb intézménye. Az oktatás forradalmi megközelítése segít abban, hogy hosszan tartó társadalmi hatást érjen el, miközben alap- vagy mesterképzést szerez a világ bármely pontjáról.

Globálisan elérhető és rugalmas

Távoli tanulási platformunk bárhonnan elérhetővé teszi az oktatást, és rugalmasságot biztosít a tanuláshoz, függetlenül szakmai és személyes kötelezettségeitől. Tanuljon bárhonnan, amikor csak akar a mobil-első platformunkon keresztül.

A tanulás új megközelítése

Cselekedve tanulás. Tanulási filozófiánk nem veszi figyelembe az online offline tanulást. Kihívás alapú tanulási módszerünkkel gyakorlati tapasztalatokat szerezhet a világ legnagyobb problémáinak megoldásában, gyakorlati alkalmazáson keresztül, iparági szakértők és vezetők irányítása alatt.

Világszínvonalú globális hálózat

Partnerek és mentorok globális közössége készen áll az Ön számára. Már most is tesznek változást a fenntarthatóság, a vállalkozói szellem és a technológia terén, és segíteni fognak neked is ebben. Ők a társaid és a mentoraid, a nemzetközi tanulók csoportjával együtt.

A megfelelő készségekkel, eszközökkel és hálózattal meg tudjuk változtatni a jövőnket – és a világunkat.

  • Teremts jobb holnapot mától. Szerezzen hozzáférést a fenntartható innováció sikeréhez szükséges eszközökhöz és hálózathoz.
  • Távirányító és rugalmas. Tanulj onnan, ahol vagy, amikor csak akarsz. Kösd össze a munkát és a tanulást.
  • Tanuljon kis és hasonló gondolkodású csoportokban. Építs közösséget, és szerezz hozzáférést egy egész életen át tartó hálózathoz.

Tanulási alapelveink

Küldetésvezérelt

Az örökös tanulók közössége vagyunk. Programunkat és tananyagunkat úgy alakítottuk ki, hogy az idővel változzon. A program során számos kihívás közül választhat, amelyeket a vállalkozói és üzleti világban fellelhető forgatókönyvek ihlettek megoldani és legyőzni. A kihívások során alkalmazza, megteremti és elsajátítja a jobb holnaphoz szükséges kompetenciákat. A munkaadók által keresett kompetenciákat aktív és tapasztalati tanulással fejlesztheti olyan társak és mentorok segítségével, akik maguk is szembesültek ezekkel a kihívásokkal.

Rugalmas

Minden programunk teljesen távoli. Tanulási modellünkben egy adott tantárgyi területen a kompetencia kimutatásának ideje rugalmas, míg az elsajátítására vonatkozó elvárás állandó. Hagyományos kurzusok helyett kihívásokon fog haladni, és valós időben fejleszti a kompetenciákat, hogy figyelembe vegye mindenki egyéni tanulási folyamatának igényeit.

Személyre

Technológiánk végigvezeti Önt a programon, alkalmazkodik az Ön igényeihez, és visszajelzést ad az elejétől a végéig. A programon belüli tanulói céljai és az alapvető kompetenciák megértése egyénileg igazodik az alkalmazáshoz, így az Ön tanulási élménye egyedülálló az Öné. Tanulmányai során vizuálisan rögzíti a tanulási előrehaladását, így könnyen a kívánt eredményekre összpontosíthat.

Önerős

A „még nem” kifejezést használjuk viszonyítási alapként, ha a tanulónak még nem kell bizonyítania, hogy elsajátította a kihívást vagy a kompetenciát. Ahelyett, hogy megbukna egy tantárgyban vagy kihívásban, lehetőséget kap arra, hogy bizonyítsa tudását a mesteri elsajátításig. Munkáját addig nyújthatja be, amíg a bírálók és a szakértők úgy vélik, hogy Ön teljesen megérti a választott koncepciót. A ToU-nál nem létezik kudarc, de mindig van hova fejlődni.

Társadalmi

Lehetővé tesszük a tanulók számára, hogy értelmes kapcsolatokat építsenek ki, amelyek gazdag, vonzó és hatékony távoli tanulási tapasztalatokhoz vezetnek. A csoportjával, a mentoraival és a hatalmas globális közösséggel együtt maradhat kapcsolatban és elkötelezett maradhat a rendszeres élő üléseken, tanfolyami megbeszéléseken és eseményeken keresztül. Kihívás alapú tanulási módszerünk mindenkor elősegíti az együttműködést és a 360°-os visszajelzést minden résztvevőtől, a társaktól a mentorokig és fordítva.

* A Tomorrow University egy teljesen akkreditált, államilag elismert Alkalmazott Tudományok Egyeteme

Tanulói beszámolók

Programok

    Kérdések