Keystone logo
Thongsook College Ba TESOL
Thongsook College

Ba TESOL

Bangkok, Thaiföld

4 Years

Angol

Teljes idő

Request application deadline

Jun 2024

Request tuition fees

Az egyetemen

Ösztöndíjak

Fedezze fel az ösztöndíj lehetőségeket tanulmányai finanszírozásának elősegítésére

Bevezetés

Található Bangkok, Thaiföld, Thongsook Akadémia nemzetközi Bachelor of Arts in Tanítás angol beszélők más nyelvek fejlesztésére irányul képzett angol nyelvtanár minden szinten. Ez biztosítja az új és jelenlegi tanárok az angol tudás és készségek szükségesek, hogy hatékonyan tanítani, és maximalizálja a nyelvtanulás a legújabb módszerek és elméletek.

TC

tanulásra,

Tanfolyamaink tanítják az egyetemen, és kínálják hétköznap és hétvégén a rugalmasságot részt vesz a főiskola alatt Academic félév szünetek. A diákok kötelesek megfelelni a 45 órás szembe óralátogatást amely magában osztály részvétel, előadások, csoportos munka, projektek, osztályú kutatás, a mezei utak, félidős és végső vizsgák, valamint a szakirodalmi kutatás papírt.

Tanfolyam felépítése

A teljes kurzus áll a 120 kredit. A hallgatók számára megengedett, hogy regisztrálni akár 51 kredit tanévenként.

TC

tantárgyleírásokat

English I

Ez a modul azt vizsgálja, angol nyelvtudás szempontjából, beszéd és az olvasás és írás, kiejtés, angol a mindennapi életben és a használata szótárak. Azt is nézd meg angol nyelvtan és idióma bekezdésen belül és a megértés legfontosabb ötleteket hallott és olvasott.

Thai Kommunikációs

Ez a modul áttekintést ad elveinek kommunikáció és a szükséges készségek olvasás, szövegértés, beszéd és írás Thai hatékonyan. Azt is nézd meg azt az elvet, a gondolatok, beszélgetések és viták és előadást diszkrécióval. Ez magában foglalja az elemzés és a megértés az ötletek, hogyan lehet összefoglalni őket, és az elveit írásban üzleti levél, valamint a jelentések képzési módszerek és így szemináriumok hatékonyan.

Bevezetés az információs technológia

Ez a modul az alapvető számítógépes ismeretek és az információs technológia. Ez magában foglalja a komponensek és funkciók a hardver, szoftver és multimédia-technológia. A funkciók az internet hogyan használják információ kutatás, valamint e-mail és szövegszerkesztő programmal.

A filozófia a Suffiency Economy

Ez a modul kifejezetten nézi a thai gazdaság, a fejlődés és milyen hatása ez a fejlődés volt. Nézzük meg az okokat, a filozófia elégséges gazdaságban, és hogyan lehet alkalmazni az egyének, közösségek, intézmények és az ország egészére. Ez magában foglalja egy tanulmányt a királyi projektek.

Kelet-nyugati civilizáció

Itt megnézzük a fejlődését és civilizációk a keleti és a nyugati világban, és a különbség a fejlemények a politika, a társadalom és az oktatás. Tanulmányozni fogjuk az eseményeket, amelyek hatással voltak ötletek, a művészetek, a történelem, a filozófia, a vallás, a tudomány, a zene és az irodalom érdekében összehasonlítani, hogy az eltérő kultúrák befolyásolták az élet a múlt és a jelen.

Etikai és Élet

Ez egy pillantást a jelentését és jelentőségét az erkölcs. Ez a modul azt vizsgálja, a tanulmány értékét erkölcs és a vélemények eltérnek, mint például a buddhista erkölcs iránymutatásként az élet és megoldására társadalmi helyzeteket. Nézzük meg a múlt és a jelen kilátást erkölcs és hogyan lehet fejleszteni az egyén, hogy segítsen élni a boldog élet.

szociolingvisztika

Ez a modul öblök, hogy a nyelv kapcsolódik a társadalom számára. Nézzük meg a kapcsolatát a közösségek és a nyelvet (mint például a kétnyelvűség és nyelvcsere), valamint a politikai és kulturális hatása az angol nyelv a világon.

Megértése Tanulás és tanítás

Ez a kurzus bevezetés az mit jelent megfigyelni, látni, és van értelme ki a tanulás az oktatási környezetekben. Arra kéri a résztvevőket, hogy elemezzék, hogy mi történik ebben a környezetben (a tanulás és tanítás, diák interakciók, a tanár-diák kapcsolatok, stb), és úgy konkrét lépéseket a vizsgálat eredményei alapján.

Oktatáskutató

Fogalmak kutatási módszerek és oktatási kutatási terület, az azonosítás a kutatási probléma, kutatási folyamat, a kutatás tervezése, kutatás elemzése, értelmezése, amely összefoglalja az eredmények és következtetések levonása, kutatási jelentés és a kutatás értékelése, beleértve a kutatási javaslat praktikum.

Nyelv szerzési

Ez vizsgálatát szociolingvisztikai és pszicholingvisztikai szempontból a első és a második nyelv tanulás és célzott kutatásokat a megszerzése második nyelv.

Kutatási könyv: Language Acquisition

Ez egy tudományos kutatási papír, mintegy 8-15 oldal terjedelemben, amelynek ki kell terjednie a legfontosabb aspektusait nyelv elsajátítása. Ez a tekint vissza a közelmúltban második nyelv elsajátításának elméleti és jelenleg elismert elmélet és módszertan.

Bevezetés a statisztikák

Az alapelvek és alapfogalmak használata statisztikák elemzése eszköz az adatok, trendek, valószínűség és paraméterek, valamint a feltételezett teszt segítségével, változó és arányok.

English II

Ez a modul bővítése, fejlesztése elméletek jelentette az angol I.

Law and Society

Itt nézzük meg a jogi eljárások, rendészeti jogi akadály felé változások és társadalmi fejlődés. Nézzük meg a kapcsolatát törvény és a szociális tényezők, mint a politikai és gazdasági kérdésekben, családi örökség, az oktatás, a sport rekreáció, a közegészségügy és a média.

Bevezetés a nyelvészet

Bevezetés a nyelv tanulmányozására. Ez magában foglalja annak szerkezetét, történetét, akvizíciók, változékonyság és neurológiai alapon.

Az emberi növekedési és tanulás

Ez természetesen vizsgálja a teljes élettartama tények, elvek és fogalmak kapcsolódó szekvenciális fejlődését az emberi tanulás típusai és működési elve tanulás és oktatási design.

Angol nyelvtan

Ez egy történeti áttekintést megközelítést és konkrét szerepét az angol nyelvtani rendszer ESL osztályteremben. Azt is nézd meg a fő szintaktikai minták angol és hogyan befolyásolja a alkotunk mondatokat. Azt is nézd meg a fő szintaktikai minták angol és hogyan befolyásolják a alkotunk mondatokat.

Bevezetés a TESOL

Ez egy alapvető tanítása az angol mint második nyelv. Ez magában foglalja a tanítási készségek, a kihívások ESL tanulók és a folyamatos szakmai fejlődés. Az oktatás a diákok a vágy, hogy tanítani az amerikai állami oktatási rendszer is megtalálja ezt a modult rendkívül előnyös.

Oktató hallás és beszéd

Itt nézzük meg az elvek, eljárások és szükséges anyagokat tanítás angol beszédértés és beszédkészség a tanulók az angol mint második nyelv.

Olvasástanítás

Ez a modul azt vizsgálja, elvek, eljárások és a szükséges anyagok tanítás angol olvasási készség, a tanulók az angol mint második nyelv.

Tanítási írása

Itt nézzük meg az elvek, eljárások és szükséges anyagokat tanítás angol írás, hogy a tanulók az angol mint második nyelv.

Fonológia

Minden szempontból a fonetika és fonológia vizsgáljuk ebben a modulban. Ez magában foglalja a kiejtés és az út hangok keletkeznek, hangsúlyt, ritmust és hanglejtést. Minden ami kell alkalmazni a tanulás és tanítás helyzetekben.

TESOL Vocabulary

Itt nézzük meg az elvek, eljárások és szükséges anyagokat tanítás angol szókincs tanulók angol, mint második nyelv.

Student Oktatás (Fényvisszaverő folyóiratok)

A diákok befejezéséhez folyóiratok a tanítási tapasztalat néhány hétig. Minden héten visszajelzést fog biztosítani, és várhatóan be kell építeni a következő hetekben a tanítás.

Az Iskoláról

Kérdések

Hasonló tanfolyamok

  • BA Language Studies and Teaching English as a Foreign Language
    • Colchester, Egyesült Királyság
  • Bachelor of Science az angol mint második nyelv tanításából
    • Marshall, Amerikai Egyesült Államok
  • BA (Hons) angol nyelven a TESOL-lal
    • Bedford, Egyesült Királyság