Keystone logo
© Eli Haney, Northwest University photographer
The University of Iowa

The University of Iowa

The University of Iowa

Bevezetés

The University of Iowa Amerika egyik legfontosabb állami kutatóegyeteme.

1847-ben alapították, az állam legrégebbi felsőoktatási intézménye, és Iowa városában, a festői Iowa folyó mellett található.

Az The University of Iowa Egyetem 1909 óta tagja az Amerikai Egyetemek Szövetségének és 1899 óta a Big Ten konferenciának. írás. Iowa mind a művészetek, mind a tudományok kiválóságáról ismert, világszínvonalú egyetemi, posztgraduális és professzionális akadémiai programokat kínál a legkülönbözőbb területeken.

Küldetés

Az 1847-es alapításkor The University of Iowa az állam törvényhozása háromszoros küldetéssel, az oktatással, a kutatással és a közszolgálattal bízta meg. Ennek a küldetésnek a teljesítése során az egyetem kivételes oktatási és transzformatív oktatási tapasztalatokat biztosít, amelyek felkészítik a hallgatókat a sikerre és a beteljesülésre az egyre sokszínűbb és globálisabb környezetben; élvonalbeli kutatás és művészi produkció révén előmozdítja a tudományos és kreatív törekvéseket; és a tanulást és a felfedezést Iowa állam lakosságának, a nemzetnek és a világnak a szolgálatába állítja, javítva az életüket az oktatás, az egészségügy, a művészetek és a kultúra, valamint a közösségi és gazdasági életerő révén.

Látomás

The University of Iowa lesz az első választás célpontja a sokszínű és tehetséges hallgatók, oktatók és alkalmazottak számára, akik a felfedezés, a felfedezés, az alkotás és az elköteleződés új fejezeteit készítik el. Együtt előmozdítjuk az egyetem rangját az ország egyik legelőkelőbb állami egyetemeként.

Alapértékei

Alapértékeink meghatározzák mind azt, hogy kik vagyunk és kik is szeretnénk lenni egyetemi közösségként. Miközben tervezünk, meghatározzuk a prioritásokat, és napi döntéseket hozunk küldetésünk teljesítésével kapcsolatban, ez az öt egymásra épülő kötelezettség vezérel bennünket:

kreativitás

Új módokat fedezünk fel a világ látására és jobbá tételére.

Elkötelezettek vagyunk az új ismeretek és a művészi alkotások felkutatása mellett, és e felfedezések felhasználásával, hogy átalakító hatást gyakoroljunk államunkra, valamint helyi, nemzeti és globális közösségeinkre.

Közösség

Elkötelezettek vagyunk az együttműködés és az aktív szerepvállalás mellett.

Nagyra értékeljük minden egyén hozzájárulását, miközben elismerjük, hogy a legnagyobb sikereinket akkor érjük el, ha együtt dolgozunk a kreatív hozzájárulások érdekében – gyakran tudományágak és részlegek között, és gyakran közösségi partnerekkel.

Kiválóság

Mindenben a legjobbat várjuk el magunktól.

Szigorú mércékhez mérjük magunkat, tiszteletben tartjuk a magas törekvéseket és eredményeket, és elvárjuk az egyetemi közösség minden tagjától a kiválóságra való törekvést.

Befogadás

Minden hátteret és identitást megerősítünk és ünnepelünk.

A kiválóságot úgy érjük el, hogy vonzzuk és megtartjuk a diákok, oktatók és alkalmazottak sokszínű, tehetséges lakosságát, és olyan barátságos és hozzáférhető környezetet építünk ki, amelyben az egyének úgy érzik, hogy megbecsülik és megbecsülik, és lehetőséget kapnak a boldogulásra.

becsületesség

Őszinték, tisztességesek, tisztelettudóak és etikusak vagyunk.

A szakmai és tudományos etika legmagasabb színvonalát követjük, elszámoltatjuk döntéseinket és tetteinket, felelősen kezeljük a ránk bízott erőforrásokat, és becsületesen és tisztességesen bánunk egymással.

Statisztika

 • Összesen 31 206 beiratkozás, 2021 ősz
 • 23-29 ACT-pontszámok középső 50%-a
 • 3,81 medián GPA, 2025-ös osztály

Jelentkezés, 2021 ősz

A tanuló típusaBeiratkozás
Egyetemista21,608
Érettségizni6,415
Szakmai (doktori)1,886
Posztgraduális képzés1,297
Teljes31,206

Jelentkezés rassz/etnikai hovatartozás szerint

Faj/etnikai hovatartozásBeiratkozások száma%-a összesen
afroamerikai vagy fekete9713,1%
Alaszkai bennszülött vagy amerikai indián540,2%
ázsiai amerikai1,5194,8%
spanyol vagy latin2,3497,4%
Nemzetközi2,1037,8%
Hawaii vagy más csendes-óceáni szigetlakó200,1%
Két vagy több verseny1,0293,2%
Fehér (nem spanyol) vagy ismeretlen faj23,68574,6%
 • 18,3 % Első generációs tanulók
 • 1. Public School, hogy a férfiakat és a nőket egyenlő alapon fogadják
 • 1. Iskola, amely hivatalosan is támogatta az LMBT diákcsoportot (1970-ben)

  English Language Requirements

  Tanúsítsd angol nyelvtudásodat a Duolingo angol teszttel! A DET egy kényelmes, gyors és megfizethető online angol teszt, amelyet több mint 4000 egyetem (például ez is) fogad el világszerte.

  Helyszínek

  • Iowa City

   Iowa City, Amerikai Egyesült Államok

  Programok

   Az intézmény a következőket is kínálja:

   Kérdések