Keystone logo
The University of Greenwich BSc Hons számítástechnika (adattudomány)
The University of Greenwich

BSc Hons számítástechnika (adattudomány)

London, Egyesült Királyság

3 Years

Angol

Teljes idő, Részidő

Request application deadline

Sep 2024

GBP 17 000 / per year *

Az egyetemen

* főállású nemzetközi| otthon 9250 GBP évente; részmunkaidős nemzetközi 4250 GBP 30 kreditenként | otthon 2312 GBP 30 kreditenként

Bevezetés

Tanuljon számítástechnikai diplomát, hogy megszerezze az adattudományra szakosodott számítástechnikai szakember karrierjét. Tanulmány Londonban. Olvass tovább.

A számítástechnikai diploma során szilárdan megérti a számítógépes és szoftverrendszereket megalapozó tudományt. A diploma részeként tanulható modulok közé tartoznak a statisztikai technikák R-vel, az információs vizualizáció, valamint a Big Data és a gépi tanulás.

Gyakorlati tapasztalatot szerezhet a legújabb technológiákat és technikákat alkalmazó rendszerek fejlesztésében, valamint megismerheti a számítástechnika jövőjét meghatározó legújabb trendeket. A tanfolyam végére felkészült lesz az önálló munkavégzésre, valamint készségeinek fejlesztésére és adaptálására jövőbeli karrierje során.

Mit kell tudni erről a tanfolyamról

  • Megtanulja az adatfeldolgozást alátámasztó alapvető algoritmusokat, és statisztikai technológiákkal fejleszti az analitikai készségeket, hogy megoldásokat és alkalmazásokat hozzon létre nagy adatban.
  • Szerezzen értékes készségeket, valamint azt a képességet, hogy bonyolult algoritmusokat és vizualizációkat tervezzen nagy strukturálatlan adatokból.
  • Ismertesse meg, elemezze és határozza meg a követelményeket, és sajátítsa el az adatokat alátámasztó matematikai és elemzési alapokat.
  • The University of Greenwich régóta kapcsolatban áll a Brit Számítógép Társasággal (BCS), amely akkreditálja számítástechnikai képzési programjainkat. Mivel ezt a programot 2019-ben alaposan frissítették, a 2019-es felvételhez jelenleg CITP (Initial Full Chartered Information Technology Professional) és Partial Chartered Engineer (CEng) akkreditációval rendelkezik. Az akkreditációs státuszt várhatóan 2022 őszén erősítik meg, miután a hallgatók első csoportja már végzett. Ennek állapotáról a hallgatókat folyamatosan tájékoztatjuk. Abban a nagyon valószínűtlen esetben, ha ez nem a várt módon halad, az egyetem az érettségi időpontjában egyéni BCS-tagsági jelentkezéssel támogatja a hallgatókat.

Belépők

Program tandíj

Az Iskoláról

Kérdések