Keystone logo
© Eli Haney, Northwest University photographer
The King's University

The King's University

The King's University

Bevezetés

A király University (TKU) egy akkreditált, Spirit-hatalmazni, evangélikus egyetemi campusok ág és oktatási helyszínek több amerikai városban. TKU a diákok egy teljes oktatási tapasztalat egyesítésével felsőoktatási gyakorlati szolgálati tapasztalatok belül dinamikus helyi egyházak. Ez a komplett oktatási tapasztalat előkészíti és felvértezi a hallgatók, hogy szolgálja a helyi templomban, a piacon, és az egész világon.

Dr. Jack Hayford, alapítója és kancellárja A király Egyetem és Pastor Robert Morris, alapító vezető lelkésze Gateway Church, művelt egy egyedülálló együttműködés, hogy Dr. Hayford szolgál apostoli vén Gateway Church, és Pastor Robert jelenleg szolgál elnöke a Kuratórium a király Egyetemen. Dr. Hayford és Pastor Robert megosztani értéke a kiválóság és szakmaiság a látás, hogy a vonat a férfiak és a nők számára a munka Királyság, ahol Isten ad nekik befolyást. Ez közös elképzelés jött létre egy TKU campus Gateway Church.

Több mint 700 diák az egyetemi szintű, és 270 diák a Southlake campus DFW, TKU dinamikus tanulási környezet és a Spirit-felhatalmazott közösség lehetővé teszi, hogy a diákok megtanulják, készségek és tehetség, és nő a kapcsolatokat diáktársak, tanárok és az Úr.

Helyszínek

  • Southlake

    2121 E. Southlake Blvd Southlake, TX 76092, , Southlake

Kérdések