Keystone logo
The Hong Kong Polytechnic University Department of English and Communication

The Hong Kong Polytechnic University Department of English and Communication

The Hong Kong Polytechnic University Department of English and Communication

Bevezetés

Az Angol és Kommunikáció Tanszéken elsődleges küldetésünk a szakmák alkalmazott angol nyelvi tanulmányainak biztosítása, és célunk, hogy a szakmai kommunikációra fókuszáló alap- és posztgraduális tanulmányok vezető szolgáltatójaként nemzetközileg is elismertté váljunk. Az alkalmazott angol nyelvi tanulmányok nemcsak a szakmai sikerhez szükséges nagyon magas szintű angol nyelvtudás elsajátítását foglalják magukban, hanem az angol nyelv alapos és kritikus megértését, valamint az angol kommunikáció multikulturális szakmai kontextusában való fejlettebb megismerését is.

Hongkongban egyértelműen szükség van olyan diplomásokra, akik magasan fejlett nyelvi és kommunikációs ismeretekkel, valamint kritikus gondolkodási készségekkel rendelkeznek, és képesek hozzájárulni számos szakmai és üzleti környezethez. Függetlenül attól, hogy egyetemi vagy posztgraduális szinten, az Angol és Kommunikációs Tanszék Hongkong egyik kulcsfontosságú szolgáltatója a diplomások számára, akik olyan angol kommunikációs és nyelvi ismeretekkel rendelkeznek, amelyeket a szakmák oly nagyra értékelnek.

Programjaink olyan innovatív funkciókkal rendelkeznek, amelyek nagyon népszerűvé teszik a diákokat, a szüleiket és a diákok végső munkáltatóit, és segítenek a hallgatóknak a PolyU és a társadalom egésze által értékesített teljes körű ismeretek és tulajdonságok fejlesztésében.

Helyszínek

  • Hong Kong

    Room AG428 Chung Sze Yuen Building The Hong Kong Polytechnic University Hunghom, Kowloon, , Hong Kong

    Kérdések