Keystone logo
© istock
The College Of Westchester

The College Of Westchester

The College Of Westchester

Bevezetés

1915 óta a The College Of Westchester (CW) a hallgatói karrier sikereire összpontosított. A Westchesteri Főiskola tudományos programjai gondosan vannak megtervezve, hogy biztosítsák a munkaadók által leginkább vágyott készségeket és kompetenciákat. Az egyetemi környezet rendkívül személyes, és kulturális központunk a hallgatók szolgálatában áll.

A Westchesteri Főiskola oktatóit tapasztalatok, igazolások és gondoskodó hozzáállás alapján választják ki, hogy a valós világ ismereteit hozzák az osztályterembe. A Főiskola technológiái és webes továbbfejlesztett oktatási eszközei bárhol, bármikor összekapcsolják a hallgatókat a kurzusokkal, professzorokkal, osztálytársakkal és szolgáltatásokkal. The College Of Westchester kivételes élményt kínál, amely életre szóló teljesítményhez és sikerhez vezethet.

The College Of Westchester egyénekből áll, akik átalakító és céltudatos oktatási tapasztalatokat szereztek, amelyek a gazdasági előmenetelt elősegítő karrierhez vezetnek. Akadémiailag hallgatóközpontú, kulturálisan sokszínű kollégiumként a Westchesteri Főiskola elkötelezett amellett, hogy a legmagasabb színvonalú oktatást nyújtsa minden karrier és vállalkozó szellemű hallgató számára egy gondosan felépített és koncentrált tanterv biztosításával, a regionális munkaadók és más intézményi intézmények közreműködésével. érdekelt felek. A Főiskola támogatja és ösztönzi a tudományos kiválóságot, a szakmai előmenetelt, a szakmai integritást, az anyagi felelősséget és a jó állampolgárságot egy jellegzetes és rendkívül személyes tanulási környezet révén, amely felfelé irányuló gazdasági mobilitást eredményez.

Helyszínek

  • White Plains

    Central Avenue,325, 10606, White Plains

    Programok

      Kérdések