Keystone logo
The College At Brockport State University Of New York

The College At Brockport State University Of New York

The College At Brockport State University Of New York

Bevezetés

60963_commencement.jpg

1835-ben alapították, a Brockport-i Főiskola egy országosan elismert, négyéves átfogó állami főiskola, amely a hallgatói sikerre összpontosított. Büszkék vagyunk tudományos színvonalunkra és kivételes értékünkre.

A Brockport szelektív, országosan elismert és akkreditált állami intézmény. Mi vagyunk az elkötelezett SUNY campus és az egyik leginkább foglalkozó egyetemi campus az országban.

Intézményi elszámoltathatóság

A Közép-Államok Felsőoktatási Bizottsága által akkreditált Brockport-i Főiskola biztosítja az intézményi hatékonyságot és az elszámoltathatóságot a különböző irodák, rendszerek és kapcsolatok révén.

Sokszínűség és befogadás

A Diverzifikációs Hivatal, valamint a Collegewide Diversity Committee segíti az erőfeszítéseket annak érdekében, hogy kommunikáljon a College közösséggel a Brockport elkötelezettségével a sokféleség és a méltányosság terén; kidolgozza és felügyeli az Akadémia sokszínűségi tervét; készítsen és elemezzen jelentéseket a sikerünk nyomon követésére; és a pluralitást mint intézményi és oktatási prioritást fogalmazza meg és művelje.

Alumni és barátok

A Brockport hálózat több mint 90 000 alumíniumot foglal magában. Jobb, mint 8.000 diák; több száz jelenlegi és egykori kar, személyzet, emeriti és nyugdíjas; és számtalan más barátot, például családokat, vállalatokat és alapítványokat. Mindezek a kulcsfontosságú partnerek kapcsolatba kerülnek a mai Brockporttal, és a Főiskola folyamatosan foglalkozik.

Támogass minket

A Brockport azon törekvései, hogy pénzügyi, akadémiai, gyakorlati és tapasztalati támogatást nyerjen diákjainknak az öregdiákoktól és a családi hálózattól, évtizedekig megőrizni fogja a Főiskolát. Mindig segíthetsz!

Helyszínek

  • Rochester

    350 New Campus Drive Brockport, NY 14420, , Rochester

Kérdések