Keystone logo
© BIMM University
The Academy of Contemporary Music

The Academy of Contemporary Music

The Academy of Contemporary Music

Bevezetés

Miért válassza az ACM-et? A tanulás az Ethos által

Az ACM megérti, hogyan működik ma a zeneipar, és létrehozott egy átfogó és átfogó tanulási környezetet, amely közvetlenül kapcsolódik az iparághoz. Az ethosz segítségével végzett tanulás egyszerűsíti az ipar működését, és világos képet ad a karrierlehetőségekről és lehetőségekről. Ez a világos és gyakorlati megközelítés felgyorsítja a tanulást.

Az iparág minden aspektusának részletes bemutatása (élőben!) Feltárja az opciókat és az úti célokat, ami nagyban segíti diákjainkat abban, hogy világos döntéseket hozhassanak és kiépítsék azokat a térképeket, amelyekre szükségük van. Ha producer vagy, tudni fogod, hogy alapvető szerepet kell játszanod a dalszerkezet és a dalszerzés terén, de alapvetően tudnod kell a bevételi forrásokról és a szellemi tulajdonról is, amelyből bevételt fogsz szerezni.

Meg kell majd értenie, hogy a zenéjét hogyan érheti el az élő előadás, a dalszövegezés és a közzététel, beleértve a szinkronizálást és az engedélyezést. Mindezt átfogóan tanítjuk az ACM-nek, összekötve azokat a csapatokkal, amelyek ezt minden nap a Metropolisban végzik.

Ugyanígy lehet egy dobos is, akinek elsődleges célja a lehető legtöbb élmény és a lehető legtöbb tapasztalatszerzés. Ebben az esetben még mindig meg kell értened, hogyan fizetsz, és hogyan, ha befolyásolsz egy sávot, esetleg együtt írhatod, és segítheted a termék létrehozását. Ebben az esetben a munkamenet valójában írásba kerül. Meg kell tudnod a különbséget, hogyan fizetsz a játékért és az írásért.

Amíg tanulsz, építesz portfóliádat, és segítünk abban, hogy megértsd, hogyan lehetne kihasználni a létrehozott munkaterületet, hogy saját rajongói bázisodat hozzanak létre, és ne csak jobbító zenészként. Ez maximalizálja az Ön foglalkoztathatóságát, mint professzionális zenészt, azáltal, hogy azt teszi, amit kívánatos, egyszerűen marketingessé téve az elsődleges értéket. Ezt tanítani fogjuk, hiszen minden nap a legjobb iparági szakemberek vannak.

A művészi művészek reménye, hogy egy nagy címke aláírásával elavultnak tekintik az elavult fogalmát, és már nem működik az üzlet. Célunk, hogy minden olyan művészbe beilleszkedjünk, amely az ACM-on keresztül jön létre, a hit, a vágy és a megértés, hogyan válhat hiteles, önálló művész. Miután Ön ebben a helyzetben van, fel kell készülnie arra, hogy megbeszéléseket folytasson bizalommal egy zenekarral, egy producerrel, egy menedzserrel, egy címkével és egy kiadóval. Felkészítjük Önt saját karrierjének irányítására, szemben azzal a versenyzéssel, hogy aláírja egy menedzser diplomázását anélkül, hogy teljesen megértené, hogyan kezelheti saját karrierjét és lehetőségeit.

A Metropolissal való mélyen integrált kapcsolatunk révén az ACM az ujjával rendelkezik az impulzuson, ezáltal segítve a hallgatóinkat abban, hogy meghatározzák a helyüket. Tudjuk, hogy hol van az iparág, mert a Metropolisban a csapatok minden szinten dolgoznak, beleértve a nagy kiadókat, a függetleneket és az aláírt és előjel nélküli művészeket, márkákat, forgalmazói partnereket és tartalomkészítőket.

Az ACM végigkíséri az iparágat, ahol a mai és a holnapi zene írása, előállítása, keverése, elsajátítása, terjesztése, forgalmazása és közzététele. A diákok nem tanulnak egy könyvet, hanem a zenei tevékenység gyakorlati tapasztalataiból. Ez a belső, élő, légző kapcsolat az ACM és a Metropolis között, amely a hallgatóknak ezt a különleges perspektívát és lehetőséget kínálja.

Az ACM és a Metropolis közötti belső összefüggés lehetőséget ad a hallgatóknak arra, hogy megtanulják az általuk megkötött ügyleteket. Ian Brenchley, a Metropolis vezérigazgatója hét éven át vezette a stúdiót, miután már több mint tizenöt éve dolgozott a főbb címkéknél, köztük az Universal-nél. Az iparág legmagasabb szintű szakembereivel és az ezekből eredő foglalkozásokkal folytatott találkozása révén Ian a legrelevánsabb betekintést és tanulást közvetlenül az ACM hallgatóknak nyújtja. Íme néhány példa a gyakorlati ipari tartalom beágyazására a diák tapasztalati tanulásában Ian szavaival:

"Találkoztam Andy Ross-nal és Charles Barsamiannal az elmúlt üzleti útra LA-ba. Mindketten a legmodernebb filmeken dolgoztak és felelősek a szinkronizálásért, a zenefelügyeletért és a zenekari pontszámokért. Megkezdték az Exit Strategy Productions nevű új céget, amely a zenefelügyeletre és a kiadványokra szakosodott. Ezután tanácsadóként vettük fel őket, hogy a filmek és a core business-n keresztül adjanak közzé számunkra a kiadási lehetőségeket a stúdió orchasztrális pontjain keresztül, amelyet a Doha, Katar, a Katara Studios a Metropolisban működtetünk. Az új kapcsolatok kiépítéséből és a fejlesztési stratégiánk kidolgozásából az ACM üzleti hallgatók mesterkurzus tartalmaként használták. Továbbra is frissítjük a hallgatókat a Metropolis projekt további fejlődéséről valós időben. Ezenkívül az üzleti iskola diákjai, akik a Metropolis-ban gyakornokokként csatlakoznak hozzánk, segítenek nekünk valódi szinkronizációs katalógusok fejlesztésében, ahonnan az általunk felügyelt filmekhez járunk.

Nemrégiben találkoztunk Shazamdal is, akit arra kértünk, hogy segítsen nekünk előadni a koncerteket a stúdióban. Ez azt eredményezte, hogy a cég felajánlotta számunkra a márkakereskedő csapatunkat, hogy eladják két TV formátumunkat a blue chip márkák számára. Ők is virtuális Vinyl app. Ez hozzáférést biztosít számunkra 600 millió fogyasztóhoz. Ez egy tökéletes példa arra, hogyan működünk együtt más márkákkal és szervezetekkel annak érdekében, hogy kereskedelmi módon kihasználjuk, amit képesek vagyunk felajánlani és növelni hatását. Az együttmûködés kulcsfontosságú a zeneipar hatékony mûködéséhez, mivel ma működik. Ebben az esetben a tanulást az én heti podcastomon keresztül mutatják be az ACM hallgatóknak, amelyeket megtekinthetnek annak érdekében, hogy elemezzék az üzleti tevékenység végzését, majd lehetőséget kapjanak arra, hogy élő Q & A-n keresztül vegyenek részt velem. Ők képesek lesznek javaslatot tenni saját tartalmú ötleteikre, amelyeket figyelembe fogunk venni, amikor jövőbeli termékeinket a mai iparág legnagyobb szereplőivel együttműködve alakítjuk ki. "

Ian Brenchley vezérigazgatója Metropolis Studios

Helyszínek

 • Guildford

  Rodboro Buildings, Bridge Street, Guildford, GU1 4SB, Guildford

 • London

  London, Egyesült Királyság

  • Birmingham

   Birmingham, Egyesült Királyság

   Kérdések