Keystone logo
© Credits to Ameena Athab
Tennessee Technological University

Tennessee Technological University

Tennessee Technological University

Bevezetés

A Tennessee Tech diákjai többet tanulnak, mint a legmagasabb szintű oktatás. Megtanulják, hogy vezetők legyenek a választott karrierjükben és az egész életen át tartó tanulókban.

A diákok és a tanárok közötti partnerségek a tudományágak és az elgondolások kombinációját jelentik a multidiszciplináris projektekben és kutatásokban. Az osztályteremen kívül tanítanak a világ különböző kultúráiról, felfedezik, hogyan lehetnek jó állampolgárok szervezeti szervezeteken és tucatnyi diákklubon keresztül, megszerezzék a művészetet, és építsenek barátságokat az életkor, a hátterek és az érdekek iránt.

Mint a maskálunk, a Félelmetes az arany sas, a Tennessee Tech hallgatók a tanulmányaikra összpontosítanak, félelem nélkül törekszenek a célok és jövőjük megvalósítására, és elkötelezettek a campus és a globális közösségek iránt.

Több mint 10.500 hallgató beiratkozásával a TTU több mint 40 egyetemi és 20 végzős diplomát kínál nyolc oktatási intézményben és iskolában: mezőgazdaság és humán ökológia, művészet és tudományok, üzleti élet, oktatás, mérnöki képzés, képzőművészet, interdiszciplináris tanulmányok és ápolás.

Az élet az osztályteremben kívül

A Tennessee Technál a tanulás nem az osztályterem négy falában van. Van egy erős szellemi közösség, ahol a kar és a hallgatók naponta kapcsolódnak a kutatás, a beszélgetés és a szolgáltatás.

A Tennessee Tech olyan hely, ahol a hallgatói találmányok elhagyják az osztálytermet a fogyatékkal élők életének javítására. Ahol összeállunk, hogy segítsünk újjáépíteni és javítani a közösségeket, amikor a katasztrófák sztrájkolnak. Ahol a különböző koncertek, előadások és művészeti fesztiválok életmód. Ahol a diákok pontosan mit akarnak lenni.

Az élethosszig tartó sikerre vezető indítópult

A Tennessee Tech otthoni meghívása, az öregdiákok elhagyják kisvárosunkat, hogy megváltoztassák a világot. Az űrhajósok és a vállalkozók, művészek és tanárok kifejlesztették a képességüket és az oktatást, hogy megbirkózzanak a globális kérdésekkel, és vezető szerepet töltsenek be Cookevilleben.

Egy gyönyörű hely, ahol haza akarsz hívni

A város mintegy 30 000 ember, a Cookeville kínálja a legjobb vidéki és városi élet. Tennessee legnagyobb városainak központjában található, a campusot tavak, állami parkok, hegyek és folyók veszik körül, az ország egyik legkörnyezetbarátabb éghajlatán.

Az összes hallgató közel kétharmada valamilyen pénzügyi támogatást kap, akár az államtól, akár a szövetségi kormánytól, az egyetemtől vagy a magánalapoktól.

Egyetemi akkreditáció

Tennessee Technological University a Főiskolák és Iskolák Bizottsága (SACSCOC) akkreditálta, hogy érettségi, mester-, szak- és doktori fokozatot nyújtson. Vegye fel a kapcsolatot a Bizottsággal a főiskoláknál 1866-ban, Dél-Lane, Decatur, GA 30033-4097, vagy hívja a 404-679-4500-at a Tennessee Technological University akkreditációjával kapcsolatos kérdésekre.

Program akkreditáció

Az intézményi akkreditáció mellett a Tennessee Tech számos programját szakemberek akkreditálják. Ezek az országosan elismert programozási akkreditáló ügynökségek a következők:

 • Egyesület a Business Collegiate School-oknak (AACSB International)

 • Amerikai Családi Egyesület

 • ABET - korábban Mérnöki és Technológiai Akkreditációs Tanács, Inc.

 • Amerikai Kémiai Társaság (ACS)

 • Az ápolási nevelés akkreditációs bizottsága (ACEN) - korábban nemzeti ápolási akkreditációs bizottság (NLNAC)

 • A táplálkozás és a dietetika oktatásának akkreditációs tanácsa (ACEND)

 • A kollégiumi ápolói nevelési bizottság (CCNE)

 • Tanácsadás és kapcsolódó oktatási programok akkreditációja (CACREP)

 • Oktatói Előkészítési Akkreditációs Tanács (CAEP) - korábbi tanárképzési akkreditációs tanács (NCATE)

 • Nemzeti Művészeti és Művészeti Iskolák Szövetsége (NASAD)

 • Nemzeti Zenei Iskolák Szövetsége (NASM)

Helyszínek

 • Cookeville

  William L Jones Drive,1, 38505, Cookeville

Kérdések