Keystone logo
TED University

TED University

TED University

Bevezetés

Musztafa Kemal Atatürk, Törökország alapítója, aki hisz abban, hogy az oktatás modernizációja fontos szerepet játszik az ország modernizációjában, a Török Nagy Nemzetgyűlés 1925. novemberi avatóján tartott beszédében kijelentette, hogy a cél elérése érdekében Törökországban egy modern oktatási rendszer létrehozására szükség volt a magánvállalkozás bevonására. E törekvés alapján, valamint Atatürk és barátai úttörő törekvéseinek megfelelően, 1928. október 31-én alakult meg a Török Oktatási Egyesület. A kabinet határozata 1939. december 12-én megkapta a „Közjóért Egyesület” jogi státuszt.

Amint az alapokmányának második szakaszában szerepel, a Török Köztársaság elnöke a Török Oktatási Szövetség őrzője. A TED egy régóta működő civil társadalmi szervezet, amely ösztöndíjat nyújt korlátozott jövedelmű sikeres hallgatóknak, idegen nyelvű iskolákat és kollégiumokat nyit Törökországban és külföldön egyaránt, tudományos platformokat épít az oktatás szintjének emelésére irányuló erőfeszítések elősegítésére. Törökországban, a korabeli világszínvonalakkal megegyezően, felhívja a figyelmet a törökországi oktatási rendszer problémáira és lehetséges megoldásaira, és hozzájárul a török oktatási politikák kialakításához. Mostanáig a TED-nek 38 iskolája, 2 képviseleti irodája, diákkollégiuma, öregdiák irodája és számos, az iskoláihoz kapcsolódó sportklub működik.

65334_TedUniversitesi37.JPG

TEDU

TED University ( TEDU ) 2012-ben a Török Oktatási Szövetség (TED) hozta létre, amely 1928 óta úttörő szerepet játszik a törökországi oktatás fejlesztésében. A TEDU egy progresszív tudományos intézmény, amely integrált megközelítést kínál a felsőoktatáshoz, és magas színvonalú hallgatót kínál. fókuszált oktatási tapasztalat. Akadémiailag szigorú tanfolyamok, dinamikus tanítás, értelmes kutatás és számtalan lehetőség révén a hallgatók helyi és külföldi kapcsolattartásra törekszünk a társadalmilag felelős, globális gondolkodású, egész életen át tartó tanulók sokszínű közösségének felépítésére.

Ezúton felkérjük a hallgatókat, hogy aktívan vegyenek részt a TEDU állandó tanulásának és produkciójának környezetében, és élvezhessék azt a kiváltságot, hogy TEDU hallgatói TEDU , sok ösztöndíj-lehetőséggel.

60779_0Tedu138.jpg

TED University küldetése

TED University feladata a kreatív, sokoldalú, kritikus gondolkodású, magabiztos, jól átfogó, egész életen át tartó tanulók elősegítése olyan innovatív oktatási módszerek és tantervek alkalmazásával, amelyek megfelelő mélységig egyensúlyig rendelkeznek a globális tudásgazdaságok által; hozzájárulás a tudomány világához azáltal, hogy új tudást generál a tudományos kutatás és kreatív erőfeszítések széles skáláján keresztül az intézményi prioritások kiemelt területein; átlátható, elszámoltatható, megbízható és nyitott tanulási intézmény, amelynek célja a folyamatosság és a fenntartható fejlődés. Átlátható és szervezeti felépítésével a TED University célja, hogy minden érdekelt számára elszámoltatható és megbízható intézménnyé váljon, amelynek középpontjában a stabilitás és a fenntartható fejlődés áll, valamint egy egyetem, amely nyitott a tanulásra.

TED University jövőképe

A TED University elképzelése az, hogy a legjobb oktatási élményt nyújtsa hallgatóinak, és Törökország egyik vezető alapegyetemévé váljon.

Alapértékei

 • Az etikai értékek tiszteletben tartása
 • Integritás, szolidaritás és kölcsönös tisztelet
 • Progresszív és világi intézményi helyzet
 • Kiváló oktatás és kutatás
 • Robusztus és integrált minőségi kultúra
 • Partnerség és együttműködési szellem
 • Az érdekelt felek részvétele
 • TED hagyomány

Szállítás

TED University campus a város központjában található, és mindenhonnan egyenlő távolságra van. A közlekedési hálózat kereszteződésében található elhelyezkedésével könnyű hozzáférést biztosít hallgatóihoz.

TEDU építészet kényelmes és kényelmes oktatási teret kínál hallgatóinknak, amely ösztönzi a munkát. Egyetemünk, amely infrastruktúráját fejlett technológiával látja el, bizalmat ad hallgatóinknak a leghatékonyabb, leghasznosabb és leggyorsabb technikai lehetőségekkel.

Vendéglátás

A campusunkon kávézók (Chill-in és Coffee Break) és étkező (Diner by Coffee Break) szolgálják a TED University hallgatóit. Tanulóink étkezési és italigényeikhez felhasználhatják ezeket a kávézókat és kávézókat. Ezenkívül kávézóink lehetővé teszik diákjaink számára, hogy társasan töltsék az időt. Ezek mellett hallgatóink is részesülhetnek a campusunk különböző pontjain található étel- és italautomatákból.

Környezetek

TED University Campus mindenféle kiváló minőségű környezetet kínál, amelyekre hallgatóinknak szüksége lehet társadalmi, kulturális, művészeti és sportkörnyezetben. TEDU ingyenesen vehetik igénybe a TEDU Sportközpontot, miután benyújtották a tagsághoz szükséges dokumentumokat a Sportközpontunkhoz. Emellett csoportos és magánórák állnak rendelkezésre létesítményeinkben, szakértő személyzetünkkel.

Benti medence
A fedett uszoda félig olimpiai jellemzőkkel rendelkezik, 25 m hosszú, 12 m széles és 2 m mély. 5 sávos. A fedett uszoda az E blokk B1 emeletén található.

Edzőterem
A fitneszteremben különféle kardióeszközök, súlyzók és szabad súlyok állnak rendelkezésre, amelyek megfelelnek mindazoknak, akik sportolni akarnak. A fitneszközpont az E blokk 1. emeletén található.

Prof. Prof. Dr. Rüştü Yüce Sportcsarnok
Tornatermünk szabályos méretű és számos versenynek ad otthont. A TED University tagjai meghatározott időpontokban használhatják. A szükséges sporteszközöket (labda, háló, stb.) Egyetemünk biztosítja. Edzőtermünk az E tömb földszintjén található.

Sport Stúdió
Az E blokk B2 emeletén található sportstúdiónkban csoportos és magánórák zajlanak.

Akkreditációk

EFMD Equis AkkreditáltAMBA AkkreditáltAACSB akkreditált

Helyszínek

 • Ankara

  Ziya Gökalp Caddesi No:48 06420, Kolej Çankaya ANKARA, , Ankara

Kérdések