Keystone logo
Technion International

Technion International

Technion International

Bevezetés

A Technion – Israel Institute of Technology a tudomány, a technológia és az alkalmazott kutatás első számú központja, valamint a világ egyik vezető tudományos és műszaki egyeteme. A Technion egy állami egyetem, amelyet 1912-ben alapítottak, ez a legrégebbi egyetem Izraelben. A Technion campus a haifai Carmel-hegyen található, kilátással a Földközi-tengerre.

Az egyetem egyedülálló tudományos és mérnöki alapképzési és posztgraduális programokat kínál angol nyelven. Az egyetem egyedülálló tudományos és mérnöki alapképzési és posztgraduális programokat kínál angol nyelven. Az intézet az első helyen áll Európában a mesterséges intelligencia tekintetében (CS Rankings), és a 8. helyen áll a világon a Nobel-díjasok előállítása tekintetében.

A Technion az innováció és a gazdaságot hajtóerő egyik fő forrása. A Technion diplomásai Izrael high-tech munkaerő 70 százalékát képviselik. Létrehozták Izrael ipari infrastruktúráját, megerősítették technológiai védelmi képességeit, és úttörő szerepet játszottak technológiai alapú vállalkozásaiban. Ezek kivívták az ország hírnevét a világ „Startup Nationjeként”. A modern egyetemen található Technion kiemelkedő oktatóknak ad otthont, köztük három közelmúltbeli Nobel-díjasnak, valamint számos jelentős öregdiáknak, köztük mérnököknek, tudósoknak, orvosoknak, professzoroknak és vállalkozóknak. Az intézetet a világ egyik vezető vállalkozói ökoszisztémájaként is elismerték, és a hatodik tagja lett a tekintélyes EuroTech Universities Alliance-nak, amely a tudományos kiválóságukról és élénk innovációs ökoszisztémáiról ismert, legmagasabb szintű kutatáson alapuló egyetemek hálózata.

A Technion Haifában, Izrael harmadik legnagyobb városában található. Számos étteremmel, stranddal és kulturális helyszínnel, valamint multikulturális lakossággal rendelkezik. Haifa ad otthont a világ legnagyobb technológiai vállalatainak, köztük az Apple-nek (az egyetlen K+F központ az Egyesült Államokon kívül), a Microsoftnak, az Amazonnak és még sok másnak.

<img class=" inserted-image image-element img-responsive " src=" https://keystoneacademic-res.cloudinary.com/image/upload/q_auto,f_auto,w_743,c_limit/element/13/137856_137725_summerschool.jpg " alt=" 137856_137725_summerschool.jpg " data-json=" {"author":"© ","author_url":"","forrás" :""}" />

Technion International

Technion International felügyeli a Technion összes nemzetközi akadémiai programját, és támogatja nemzetközi kezdeményezéseit és akadémiai megállapodásait külföldi partnereivel világszerte (több mint 200 egyetem és kutatási keret). Kiszolgál minden beérkező és jelenleg beiratkozott nemzetközi hallgatót az egyetemen, és elősegíti beilleszkedésüket a Technion közösségbe.

Tapasztalja meg a mérnöki kiválóságot és az innovatív gondolkodást külföldön

Csatlakozzon a világ minden tájáról érkező hallgatókhoz, és válasszon fejlett mérnöki, tudományos, vállalkozói és innovációs programok széles skálájából. Külföldi tanulmányai során készüljön fel a pezsgő diákéletre, éljen modern kollégiumokban az egyetemen, használja ki a Technion kiváló sportlétesítményeit, tanuljon héberül (opcionális), és vegyen részt izgalmas társadalmi és kulturális tevékenységekben.

Akadémiai programok és kutatási lehetőségek angol nyelven

A Technion által akkreditált, teljes egészében angol nyelven oktatott tudományos programok és kutatási lehetőségek széles skáláját kínálják izgalmas területeken. A Technion egyedülálló keveréke a magas szintű akadémikusoknak, az interdiszciplináris attitűdöknek és a gyakorlati tanulási megközelítésnek, amelyet a csúcskategóriás oktatók és az élvonalbeli létesítmények segítik elő, és olyan tanulási tapasztalatokat biztosítanak, amelyek felkészítik a hallgatókat arra, hogy kimagaslóan teljesítsenek jövőbeli tudományos és szakmai karrierjükben.

Egyablakos ügyintézés nemzetközi hallgatók számára

Technion International gondoskodik az összes nemzetközi hallgatói szolgáltatásról, beleértve a felvételt, a tudományos adminisztrációt, a lakhatást, a tanácsadást, az orientációs programokat és az egyéb segítséget. Kulturális és társadalmi tevékenységeket is szervez, amelyek magukban foglalják az izraeli kirándulásokat, előadássorozatot az izraeli kultúráról stb.

Életre szóló lehetőség

Csatlakozzon hozzánk egy felejthetetlen lehetőségért, hogy megtanulja a modern mérnöki és tudományos problémák és kihívások megközelítésének új módjait a történelemben és mérhetetlen tudományos fejlődésében gazdag Izraelben, amelyet a világ „Startup Nationjaként” is ismernek.

<img class=" inserted-image image-element img-responsive " src=" https://keystoneacademic-res.cloudinary.com/image/upload/q_auto,f_auto,w_743,c_limit/element/13/137855_137726_screen.jpg " alt=" 137855_137726_screen.jpg " data-json=" {"author":"© ","author_url":"","forrás" :""}" />

Helyszínek

  • Haifa

    Technion - Israel Institute of Technology, 2nd floor Technion City, 3200003, Haifa

Kérdések