Keystone logo
Tainan National University Of The Arts

Tainan National University Of The Arts

Tainan National University Of The Arts

Bevezetés

Az iskola létrehozását az ügyvezető jüan 1989. januárjában hagyta jóvá. Az előkészítő irodát 1993-ban hozták létre. A Tainan Nemzeti Művészeti Főiskola nevét hivatalosan 1996 júliusában fogadták el. A nevet augusztusban Tainan National University Of The Arts , 2004, egy fontos esemény az iskola idővonalán. Az iskola a gyönyörű Wushantou víztározó mellett található, Tainan Guantian körzetében.

A TNNUA küldetése a tehetséggondozás a magas szakmai színvonalú művészeti területeken. Az iskola a kapcsolódó területek tudományos területeinek széles skálájával büszkélkedhet, ideértve a Zeneművészeti Főiskolát, a Képzőművészeti Főiskolát, a Hang- és Képművészeti Főiskolát, a Levelek és Kulturális Örökség Főiskoláját, valamint az Általános Oktatási Bizottságot. Alapítása óta kiemelkedő eredményeket hozott az oktatásban. A szakmai kar és a művészi környezet hatása alatt az iskola sikeresen képzett kiváló művészeti tehetségeket a művészetalkotás és a kutatás területén, megalapítva a TNNUA-t az egyik legkiválóbb professzionális művészetekre szakosodott akadémiai intézetként.

Az elmúlt években a TNNUA nagy erőfeszítéseket tett a bölcsészet és a művészet és a technológia ötvözésének lehetőségeinek feltárására. Ágazatokon átívelő szövetségeket kötött a helyi iparágakkal a digitális technika területén, és proaktív módon bemutatja az iskola kreatív képességeit a művészetek különböző területein. A munkateremtés és a kutatás folyamatos erőfeszítéseivel segíti a kulturális rehabilitációt és a helyi humán tudat kiépítését. Művészeti cserék révén az iskola kapcsolatba lép a globális közösséggel, Tajvan művészeti szakembereit a nemzetközi porondokra emeli, és bemutatja Tajvan potenciálját a művészetek terén.

Helyszínek

Helyszínek
  • 66號

    大崎,66號, 72045, 66號

    Kérdések