Keystone logo
Swiss School of Business Research

Swiss School of Business Research

Swiss School of Business Research

Bevezetés

Swiss School of Business Research svájci színvonalú akadémiai kiválóságot kínál diákjainknak, akik a világ minden tájáról jelentkeznek innovatív alap-, mester- és doktori fokozat megszerzésére. Számos előnyt és lehetőséget biztosítunk a növekedéshez és fejlődéshez egy dinamikus nemzetközi környezetben, ahol a hallgatók ünnepelhetik az interkulturális sokszínűséget és az innovatív tanítási stílusokat.

Minőségi oktatás mindenkinek

Az SSBR üzleti iskolák egy csoportjából jött létre, hogy létrehozzanak egy dedikált online felsőoktatási intézményt, amely minden szinten végzettséget kínál.

Alapítóink és felsővezetőink világszerte több tucat egyetemen és üzleti iskolában dolgoztak a legmagasabb szinten. A sok igazságtalanság, a hallgatókkal való rossz bánásmód, az alacsony színvonalú oktatás, a magas árak stb. láttán az SSBR-t azért hozták létre, hogy jobb tanulási környezetet hozzon létre oly sok egyetem kicsinyes ellenőrzési korlátozása nélkül, nagyon gazdaságos áron.

Munkatársaink és oktatóink évek során szerzett hatalmas tapasztalata megmutatta az SSBR-nek, hogy mire van szükség ahhoz, hogy kiváló tanulási élményt nyújtson hallgatóink számára. Az SSBR elkötelezett amellett, hogy ezt a kiváló oktatást nyújtsa minden diákunknak.

Célunk, hogy magas elvárásokat tegyünk és tartsunk fenn hallgatóinkkal és oktatóinkkal szemben. Hallgatóink nemcsak ügyfeleink, hanem partnereink és kutatóink is. Ügyfeleink igényeihez való őszinte és rugalmasság által olyan programokat hoztunk létre, amelyek alaposak, relevánsak és értéket adnak diákjaink karrierje szempontjából.

Az SSBR vízió

Azt mondják, hogy az oktatás nagyszerű kiegyenlítő. Ez azonban nem igaz, ha a felsőoktatás minőségéről van szó. A világ lakosságának túlnyomó többsége nem fér hozzá jó minőségű oktatáshoz.

Jövőkép nyilatkozat

Az oktatás a kulcsa diákjaink jövőjének. Az SSBR arra törekszik, hogy a hallgatók elsajátítsák ezt a kulcsot azáltal, hogy alternatív utat biztosítanak az alap-, mester- vagy doktori képesítés megszerzéséhez, és az önmotivált tanulás egész életen át tartó gyakorlatára állítják őket, olyan környezetben, amely felkészíti őket a sikeres életre. a globális 21. században. A technológia segítségével a status quo megváltoztatására törekszünk, minőségi online oktatást kínálva mindenki számára elérhető áron.

Az SSBR küldetés

Az SSBR azért létezik, hogy minőségi felsőoktatást biztosítson az alapképzéstől a doktori fokozatig, mert úgy gondoljuk, hogy a magas színvonalú oktatás emberi jog.

Küldetésnyilatkozat

 1. Minőségi, szigorú oktatást biztosítunk, figyelembe véve az egyes tanulók életmódját és tanulási képességét.
 2. Olyan környezetet alakítunk ki, amely lehetővé teszi a hallgatók számára, hogy időbeli és helybeli korlátok nélkül felelősséget vállaljanak az oktatásért azáltal, hogy rugalmasak a kurzusok kiválasztásában és ütemezésében, hogy segítsék őket elérni kívánt céljaikat.
 3. Hozzáférést biztosítunk a legmodernebb 21. századi technológiákhoz; sokszínűséget teremtsen a tanterv és a diákság révén, hogy versenyelőnyt biztosítson számukra ebben a globális 21. században.
 4. Elősegítjük az iskolai kultúrát, amely az adminisztrációnk, a tanáraink, a partneriskoláink és a diákok közötti erős és hatékony partnerségen alapul.

SSBR értékek

 1. Fontosnak tartjuk a minőséget az oktatásban. Azt akarjuk, hogy diákjainkat megfelelő kihívások elé állítsák, hogy megfelelően felkészüljenek az élet következő lépésére, legyen az egyetem vagy karrier. Nagyra értékeljük a minőségi tanárokat, akik szívesen látják diákjaik sikerét, és elvárjuk a tanulóktól, hogy a legjobb tudásuk szerint dolgozzanak, és ne adják be a feladatokat azzal a szándékkal, hogy csak annyit tegyenek, hogy boldoguljanak.
 2. Nagyra értékeljük az őszinteséget és a tisztességet. Nem teszünk félrevezető állításokat a leendő szülők, tanulók „eladása” érdekében, törekszünk iskolánk szempontjainak minél pontosabb bemutatására. Napi tevékenységeinket becsületesen és tisztességesen végezzük, és ezt elvárjuk diákjainktól is.

Miért érdemes a Swiss School of Business Research -ben tanulni?

Rugalmas tanulmányi programok

Rugalmas tanulmányi programjaink a felsőoktatás európai modelljére épülnek, lehetővé téve a hallgatók számára, hogy a program követelményei, előzetes tanulmányai, aktuális érdeklődése és jövőbeli ambíciói alapján válasszák meg kurzusukat.

Minden programunk teljes mértékben online, vagy partneriskoláinkban zajlik.

Több kezdő dátum

A hallgatók minden tanévben több kezdési időpont közül választhatnak. Moduláris tantervünk és programstruktúránk optimális felsőoktatási tervezést tesz lehetővé.

Kredit átutalása korábbi intézményekből

A hallgatók átléphetnek egy meglévő főiskoláról, iskoláról vagy egyetemről. A kreditek könnyebb átruházhatósága érdekében a tanulmányi programok kompatibilisek az Európai Kreditátviteli Rendszerrel (ECTS). Rugalmas akadémiai naptárunk folyamatos tanulmányi tapasztalatot tesz lehetővé, lehetővé téve a hallgatók számára, hogy szinte korlátlan számú iskolában tanuljanak világszerte, és belépjenek az SSBR tanfolyamokra.

Valóban globális közösség

Diákokból, oktatókból és alkalmazottakból álló, valóban globális közösségünk több mint 50 különböző nemzetiségből áll a világ minden tájáról, és hallgatóink mélyen értékelik a kulturális sokszínűséget és a vállalkozói kezdeményezéseket.

Szakmailag tapasztalt professzorok

Akadémiailag képzett és szakmailag tapasztalt professzorok összekapcsolják az elméletet és a gyakorlatot azáltal, hogy kortárs esettanulmányokat hoznak az osztályterembe, felkészítve a hallgatókat arra, hogy a jövő globális vezetőivé váljanak.

Interaktív oktatási módszerek

A kis létszámú, legfeljebb 30 fős osztályok lehetővé teszik a professzorok számára, hogy interaktív tanítási módszereket alkalmazzanak, ezáltal fokozzák a csoportos interakciót, javítják a csoportdinamikát és hosszú távú kapcsolatokat építenek ki a hallgatók között.

Akkreditációk és tanúsítványok

Swiss School of Business Research egy magán üzleti iskola, amely felkarolja a magas színvonal és az egyéni odafigyelés értékeit a legmagasabb követelményeknek megfelelő programokon belül. A svájci magán- és állami felsőoktatási intézmények egymás mellett ülnek, és lehetőséget kínálnak a hallgatóknak a tapasztalatok és lehetőségek közül. Egyik útvonal nem jobb, mint a másik, de fontos felismerni, hogy minden intézménytípus más-más élményt és eredményt kínál a hallgató számára.

A közintézmények – például az egyetemek – hagyományos oktatási Pathways kínálnak, amelyek ismerősek, de gyakran korlátozzák a megközelítést, és úgy vannak megszervezve, hogy a hallgatók eltévedhessenek a tömegben, anélkül, hogy a hallgatóknak egyéni odafigyelésre lenne szükségük. Az egyetemek lassan ismerik fel és reagálnak az üzleti világ változásaira és a korszerű oktatási programok kínálatára.

A magánintézmények, például az SSBR, megszervezhetők olyan módon, amely jobban reagál, és olyan támogatást nyújt a hallgatóknak, amelyre szükségük van a boldoguláshoz. Az SSBR programjai célja, hogy segítsenek betekintést, készségeket és tapasztalatot szerezni, hogy felkészülhessenek karrierje következő lépésére. Teljesen akkreditált SSBR diplomája azt jelenti, hogy ugyanazt a tudásszintet érte el, mint egy hagyományos egyetemen, de olyan módon, amely segít kiemelkedni a munkahelyén vagy állásra jelentkezéskor. Az SSBR-n való tanulás lehetőséget ad arra, hogy új ötleteket fedezzen fel, és erősítse a jövőbe vetett bizalmát.

 • Az SSBR-t az ASIC – Nemzetközi Iskolák, Főiskolák és Egyetemek Akkreditációs Szolgálata – teljes mértékben akkreditálta. Az ASIC az Egyesült Királyság vezető független minőségbiztosítási testülete, amely világszerte az oktatási szolgáltatók intézményi akkreditációjára szakosodott. Az ASIC-t az UKVI elismeri az Egyesült Királyságban, és teljes jogú tagja a Felsőoktatási Minőségbiztosítási Ügynökségek Nemzetközi Hálózatának (INQAAHE), tagja a BQF-nek (British Quality Foundation), valamint intézményi tagja az EDEN-nek (European Distance and E- Learning Network).
 • Az SSBR-t az eduQua , a továbbképzési intézmények svájci minőségi védjegye tanúsítja. Az EduQua Svájc nemzeti minőségbiztosítási testülete és az első svájci minőségi címke, amely a felnőttek továbbképzésére irányul. A Svájci Államszövetség kormánya elismeri és támogatja, és ez az első minőségi tanúsítvány az állami és magán oktatási intézmények számára Svájcban. Az EduQua a minőségbiztosítási testület első számú akkreditációs rendszere a továbbképzésekhez.
 • Az SSBR egy jóváhagyott OTHM tanulási központ. Az OTHM kurzusokat az Egyesült Királyság Kormányzatának Hivatala (Office of the Qualifications and Examinations Regulation) hagyja jóvá és szabályozza.

Campus jellemzői

  Helyszínek

  • Barcelona

   Barcelona Campus Carrer de Llull,321, 08019, Barcelona

   • Zürich

    Nüschelerstrasse,31, 8001, Zürich

    Programok

     Az intézmény a következőket is kínálja:

     Kérdések