Keystone logo
Swansea University

Swansea University

Swansea University

Bevezetés

Az 1920-ban alapított Swansea élénk, kutatások által irányított egyetem.

Swansea University","author_url":"","source":""}" />

6436-Aerial Lighthouse Mumbles [Hi res]

Swansea University egy kutatásvezető egyetem, amely 1920 óta változott. A sokszínű és barátságos közösségünk felfedezésre és felfedezésre törekszik, kiemelkedő oktatás és kutatás egyensúlyával, kiváló életminőség mellett.

Elkötelezettségünk a valós előnyökkel járó kutatás iránt elérte azt a törekvésünket, hogy Top 30 kutatási egyetemen legyünk, és a 2014–2021 közötti kutatási kiválósági keretrendszer táblázata az Egyesült Királyságban a 2008. évi 52. helyről 26. helyre emelkedik.

Swansea University a 2019-es Whatuni Student Choice Awards-on öt év alatt másodszor is az év egyetemének ítélték. A Swansea University az Év Egyetemének koronázása mellett az első helyet szerezte meg a Nemzetközi kategóriában, és a posztgraduális, valamint a Tanfolyam és az oktatók kategóriában az első három helyet szerezte meg. A Whatuni Student Choice Awards díját teljes egészében a hallgatók szavazzák meg, több mint 41 000 véleményt és megjegyzést több mint 160 brit intézmény küldött be.

A tekintélyes Guardian University Guide 2021-ben az Egyesült Királyságban a 24. helyet foglaljuk el, és három év alatt másodszor nyertük el az év walesi egyetem címet, ezzel megerősítve pozíciónkat Wales vezető felsőoktatási intézményeként.

Tanulóinkat helyezzük a középpontba. Ennek eredményeként arany minősítést értünk el, a lehető legmagasabb besorolást a nemzeti tanítási kiválósági és hallgatói eredmények keretrendszerében (TEF), és az Egyesült Királyságban a 6. helyen állunk a diákok elégedettségét tekintve a 2020-as nemzeti hallgatói felmérésben.

Lenyűgöző vízparti egyetemeink tesznek kívánatos helyszínt a világ minden tájáról érkező hallgatók és munkatársak számára, és multikulturális közösségünk globális perspektívát kínál, lehetővé téve azoknak, akik csatlakoznak hozzánk, készségeket és ismereteket fejleszthetnek, amelyek sikeres és gazdagító karriert eredményeznek számukra.

Swansea University","author_url":"","source":""}" />

7232-030320_197 (1) copy edit

Nemzetközi diákok

Swansea University elismerték a világ legjobb 200 egyetemével a nemzetközi hallgatók számára, és várjuk a nemzetközi hallgatók jelentkezését a világ minden tájáról.

Arra biztatjuk nemzetközi hallgatóinkat, hogy jelentkezzenek az online jelentkezési rendszerünkön keresztül. A Swansea University folytatott hallgatói vagy posztgraduális jelentkezésről további információt a jelentkezési oldalakon talál.

English Language Requirements

Tanúsítsd angol nyelvtudásodat a Duolingo angol teszttel! A DET egy kényelmes, gyors és megfizethető online angol teszt, amelyet több mint 4000 egyetem (például ez is) fogad el világszerte.

Helyszínek

  • Swansea

    Swansea University Singleton Park Swansea SA2 8PP Wales, UK, SA2 8PP, Swansea

Kérdések