Keystone logo
Susquehanna University BA in Sports Media
Susquehanna University

BA in Sports Media

Selinsgrove, Amerikai Egyesült Államok

4 Years

Angol

Teljes idő

Request application deadline

Request earliest startdate

USD 54 440 / per year *

Az egyetemen

* tuition 2022-23

Ösztöndíjak

Fedezze fel az ösztöndíj lehetőségeket tanulmányai finanszírozásának elősegítésére

Bevezetés

A gyakorlat és az elmélet tökéletes keveréke

A sport több milliárd dolláros iparág. Szerezze meg a képzést és a betekintést a munkához mindenhol, a professzionális ütemektől a milliók által követett csapatok irodáiig.

Tanulja meg a gyakorlati elemeit a műsorszolgáltatónak vagy újságírónak egy folyamatosan növekvő piacon, és ismerje meg a sport történetét, hogy megértse, milyen kontextusban fog megjelenni.

Beszéljétek meg Jackie Robinson hozzájárulását, és azt, hogy a sport és a verseny hogyan fonódott össze társadalmunkban. Nézze meg a nemek közötti szakadékot és a monumentális pillanatokat, amelyek segítettek ennek megszüntetésében. Vitassa meg az aktuális eseményeket, és azt, hogy a közösségi és a hagyományos média hogyan foglalkozik velük.

Bővítse ismereteit a körülötte lévő világról, és értse jobban meg a fontos témákat valamelyik interdiszciplináris szaktanárunk segítségével, mint például a filmtudomány vagy az afrikai tanulmányok.

Valós élmény

Vegyen elő egy kamerát, üljön mikrofon mögé, vagy készítsen statisztikákat egyetemi játékok során. Szorosan működjön együtt a sportinformációs osztállyal, és segítsen a vadgazdálkodásban, a promócióban és a tájékoztatásban.

Diákjaink a Minor League Baseball csapatoknál, a Little League Hírességek Csarnokánál és a World Series-nél, valamint az olimpiákon praktizáltak.

A diploma megszerzése után a sportriportertől a profi csapatok irodáján át az egyetemi atlétikai sportinformációkig választhat.

Tanterv

Az Iskoláról

Kérdések

Hasonló tanfolyamok

  • Kitünteti a szociális kommunikáció BA fokozatát
    • Ottawa, Kanada
  • BFA a digitális médiában
    • Aberdeen, Amerikai Egyesült Államok
  • Bachelor of Science in Rich Media Design
    • Nashville, Amerikai Egyesült Államok