Keystone logo
Susquehanna University BA in Sociology
Susquehanna University

BA in Sociology

Selinsgrove, Amerikai Egyesült Államok

4 Years

Angol

Teljes idő

Request application deadline

Request earliest startdate

USD 54 440 / per year *

Az egyetemen

* tuition 2022-23

Ösztöndíjak

Fedezze fel az ösztöndíj lehetőségeket tanulmányai finanszírozásának elősegítésére

Bevezetés

Merüljön el az emberi interakció világában

Fedezze fel a társadalmat minden szinten – kis csoportok, szubkultúrák, kultúrák, szervezetek és intézmények – és tanulmányozza az emberek interakcióját.

Amikor itt szociológiát tanul, megtanul kritikusan gondolkodni arról, hogy a faj, az osztály, a nem, a szexualitás, a jog, a kultúra, a közösségi média, a társadalmi mozgalmak és az állam hogyan befolyásolja az egyén megélt tapasztalatait.

Az osztályteremben és azon kívül

Az olyan órákon, mint a Bűnözés és Igazságszolgáltatás, megvizsgálja a bűnözés méreteit, okait és költségeit az Egyesült Államokban, és mérlegeli igazságszolgáltatási rendszerünk felhasználási lehetőségeit és korlátait ezek kezelésére.

A tanulás nem korlátozódik az osztályteremre. Fedezze fel a társadalmi igazságosságot Arlin M. Adams Jogi és Társadalmi Központunkon keresztül, vagy kamatoztassa tudását a helyi önkormányzatoknál, a büntető igazságszolgáltatásnál és a szociális jóléti ügynökségeknél.

Fejezd be tanulmányaidat egy féléves vagy egy éves kutatási projekttel, amelyet egy dedikált kari tanácsadó irányításával választasz ki.

Hasznos és versenyképes készségek fejlesztése

A szociológia tanulmányozása fejleszti a kritikus gondolkodási készségeket és az összetett kérdések vizsgálatának képességét – a munkaadók által minden területen értékelt készségeket. Megtudhatja, hogy egy adott problémát többféleképpen is megközelíthet.

Kutatási projekteket tervez, adatokat elemez, és hasznos módszereket találhat a közrenddel, a közegészségüggyel, a közösségfejlesztéssel, a globalizációval, az oktatással és a joggal kapcsolatos kérdések vizsgálatára.

Ha hozzáadja valamelyik interdiszciplináris minorunkat, például a nemzetközi tanulmányokat és a közpolitikát, akkor jobban megértheti a mai világ fontos témáit.

Pályakezdőink a kormányzat és a szociálpolitika, az üzleti élet, a szociális jólét és az oktatás területén boldogulnak. Emellett felsőfokú végzettséget és jogi egyetemet is szereznek.

Tanterv

Az Iskoláról

Kérdések

Hasonló tanfolyamok

  • Bölcsész szociológia
    • Bethlehem, Amerikai Egyesült Államok
  • BA szociológia
    • Leeds, Egyesült Királyság
  • BA közgazdaságtanból és szociológiából
    • Manchester, Egyesült Királyság