Keystone logo
Susquehanna University BA in Journalism and Digital Content
Susquehanna University

BA in Journalism and Digital Content

Selinsgrove, Amerikai Egyesült Államok

4 Years

Angol

Teljes idő

Request application deadline

Request earliest startdate

USD 54 440 / per year *

Az egyetemen

* tuition 2022-23

Ösztöndíjak

Fedezze fel az ösztöndíj lehetőségeket tanulmányai finanszírozásának elősegítésére

Bevezetés

Készítse el történetét

A Susquehanna felerősíti természetes kíváncsiságát és mesélőképességét. Alapvető készségekre tesz szert, mint például az írás, a szerkesztés, az interjúkészítés és a multimédiás gyártás – valamint a kritikai gondolkodás és a problémamegoldó készség a jól lekerekített bölcsészképzésből –, hogy képessé tegye a történetmesélést. A podcastolástól a hagyományos újságírásig fejlesztheti a kutatási készségeket, és megtanulhatja, hogyan adaptálhatja a tartalmat a különböző hírhordozókhoz, hogy sikeres legyen az újságírás folyamatosan fejlődő világában.

A Susquehanna platformokat biztosít az újságírás és a digitális tartalommal foglalkozó szakok számára, beleértve a hallgatók által vezetett újságot, a The Quillt, a LensFlare hallgatói műsorszóró csoportot és más professzionális diákklubokat.

Az etikus újságírás népszerűsítése

A médiaszakembereknek kíváncsinak, rugalmasnak és etikusnak kell lenniük a hírek keresésében. A Susquehannánál újságírási etikát és elméletet kell tanulnia az osztályteremben. Beszélje meg az újságírói etikát és a híradás előnyeit, hogy megértse a média jelentőségét a nyilvánosság számára.

Újságíróként és digitális tartalommal foglalkozó szakosként a sikerhez vezetői készségekkel és valós tapasztalattal rendelkezik. És összeköthetjük Önt kiváló öregdiákokkal, hogy segítsünk megtalálni első munkahelyét.

Tanterv

A program eredménye

Karrierlehetőségek

Az Iskoláról

Kérdések

Hasonló tanfolyamok

  • Bachelor of Science in Digital Operating
    • Winter Park, Amerikai Egyesült Államok
  • Hons. Baccalaure of Multimedia
    • Hamilton, Kanada
  • A BA kitünteti a digitális médiát
    • Dubai, Egyesült Arab Emírségek