Keystone logo
Susquehanna University BA in Art History
Susquehanna University

BA in Art History

Selinsgrove, Amerikai Egyesült Államok

4 Years

Angol

Teljes idő

Request application deadline

Request earliest startdate

USD 54 440 / per year *

Az egyetemen

* tuition 2022-23

Ösztöndíjak

Fedezze fel az ösztöndíj lehetőségeket tanulmányai finanszírozásának elősegítésére

Bevezetés

Rekonstruálja a történelmet a művészeten keresztül

A művészet a történelem reprezentatív feljegyzése, ezért kérjük, hogy nézze meg közelebbről.

Állítson össze vizuális nyomokat képekben, épületekben és tárgyakban, hogy megvilágítsa a múlt és a jelen emberi tapasztalatait az intellektuális fejlődésének szentelt oktatókkal.

A művészetelméletről és a kritikáról vitatkozhat, miközben a vizuális elemzésben fejleszti a készségeket – ez egy felbecsülhetetlen eszköz az egyre inkább képvezérelt világunkban.

Utazz el Washington, DC, Philadelphia és New York City nagyobb múzeumaiba, vagy látogass el saját Lore Degenstein Galériánkba, ahol gondosan tanulmányozhatod a különböző időkből és helyekről származó műalkotásokat.

A népszerű órák a művészettörténet interdiszciplináris jellegét ölelik fel, a művészetet a sokféleség, a nemek és a politika szemüvegén keresztül vizsgálják. A művészettörténet is jól párosul a fő- vagy mellékszakokkal az antropológiától kezdve a kommunikáción át az idegen nyelvig.

Alkalmazza a művészet szeretetét

Vidd a tanultakat a való világba egy szakmai gyakorlattal egy professzionális művészeti galériában vagy jól ismert múzeumban itthon vagy külföldön. Diákjaink az Andy Warhol Múzeumban, a Metropolitan Museum of Art-ban, a Smithsonian Museum of American Art-ban és a Philadelphiai Művészeti Múzeumban végeztek gyakorlatot.

Pályakezdőink készen állnak arra, hogy közvetlenül a művészeten belüli és azon kívüli szakmai karrierbe lépjenek, múzeumokban, galériákban, felsőoktatásban, iskolákban és kulturális nonprofit szervezetekben dolgoznak. A végzett hallgatók művészettörténeti vagy múzeumi professzionális programokon is részt vesznek olyan iskolákban, mint az Edinburgh-i Egyetem, a Temple Egyetem és a Bostoni Egyetem.

Kisebb lehetőségek

A Susquehanna az egyetlen olyan egyetemi intézmény az országban, amely múzeumi tanulmányokat kínál. Párosítsa ezt egy művészettörténeti végzettséggel, és vezető jelölt lesz egy művészettörténeti vagy múzeumtudományi posztgraduális iskolai programra. Interdiszciplináris kiskorúink segítenek abban, hogy jobban megértse a mai világ fontos témáit.

Tanterv

A program eredménye

Karrierlehetőségek

Az Iskoláról

Kérdések

Hasonló tanfolyamok

  • Művészettörténet (BA, minor)
    • Binghamton, Amerikai Egyesült Államok
  • Művészettörténet diploma
    • León, Spanyolország
  • Bachelor of Arts in Medieval-Renaissance Studies
    • Hanover, Amerikai Egyesült Államok