Keystone logo
SUNY Korea

SUNY Korea

SUNY Korea

Bevezetés

SUNY Korea nyitotta meg kapuit március 2012, mint az első amerikai egyetem létrehozott koreai talaj. Ez egyben az első egyetem, hogy csatlakozzon a Incheon Global Campus (IGC). SUNY Korea'S szakok összehasonlítható neves egyetemek a Egyesült Államok. A hallgatók élvezhetik mind amerikai oktatás és dinamikus koreai kultúra. Mi ápolja erkölcsi integritás és arra törekszenek, hogy tanítani a diákokat, hogy másokat szolgálni erénnyel és a látás saját. Is kínálunk megfizethető on-campus házak, sokféle ösztöndíjak lehetőséget alkotnak egy globális hálózatot, és egy jól kiegyensúlyozott oktatási rendszer, hogy emeljük fel a diákok, hozzáértő és felelős vezetők.

Büszkék vagyunk arra, hogy a hallgatók a csillagok tudományos eredményeket, és igyekszik a hallgatók kivételes tehetségét. Büszkék vagyunk arra is, hogy azt mondják, hogy a hallgatói szervezet tükrözi hűen a globális közösség, több mint 30% a nemzetközi hallgatók. Jelenleg kínálunk graduális és posztgraduális képzési programok Stony Brook University (SBU), Amely a leginkább elismert egyetemen belül SUNY. Ezek a programok megegyeznek a SBU és tanítják SBU kar. Ennek eredményeként, a diákok kapnak azonos által kibocsátott oklevéllel SBU után azok beosztása. Egyetemünk tovább bővíti a program kínálatát a különböző tudományágak, mint a mérnöki, a divat, a tudomány, és így tovább.

Arra törekszünk, hogy a hub a globális oktatási, kutatási és innovációs. Hogy ezt, akkor partnerségek kialakítására top intézmények mind a magán és az állami szektorban, és továbbra is mindent megtesznek, hogy építsenek globális hálózat vezetőivel és tehetségüket az egész világon.

Mintegy SUNY

A State University of New York (SUNY) az ország legnagyobb és legátfogóbb állami egyetemi rendszer az Egyesült Államokban. SUNY hivatalosan létre 1948-ban New York lett a 48. állam, hogy hozzon létre egy állami egyetemi rendszer. SUNY kezdetben képviselt konszolidációs 29 vallástalan intézmények, köztük 11 tanár főiskolák. Ma SUNY nőtt is 64 földrajzilag szétszórt egyetemen hoztak létre annak érdekében, hogy magas színvonalú oktatás és a lehetőséget.

A misszió az állami egyetemi rendszer, hogy az emberek a New York-i oktatási szolgáltatások a legmagasabb minőségű, a lehető legszélesebb körű hozzáférés, egy teljes körű tudományos, szakmai és szakmai felsőfokú programok. SUNY kínál sokféle oktatási lehetőségeket, beleértve a rövid távú szakmai / műszaki tanfolyamok, bizonyítvány, társult és érettségi foka programok, diplomás fok és posztdoktori tanulmányokat. SUNY hozzáférést biztosít szinte minden területén a tudományos vagy szakmai tanulmányi rendszeren belül keresztül több mint 7000 fok és bizonyítvány programok. SUNY elkötelezett a minőségi oktatás megfizethető áron a New York-iak és a diákok szerte az országban és a világban. SUNY diákok képviselik a globális közösség érkező minden állam az USA-ban, négy amerikai területeken, és 160 ország az egész világon.

Mintegy SBU

Stony Brook University (SBU) az egyik egyetemen a SUNY rendszer található Long Island, New York-ban. Az egyetem campus fekszik mintegy 60 mérföldre keletre a Manhattan és 60 mérföldre nyugatra Montauk Point. SBU 1957-ben alakult, mint a főiskolai készítéséhez középiskolai tanárok a matematika és a tudomány. Azóta SBU elképesztő mértékben növekedett, és ma már az egyik nemzet fontos központjai a tanulási és ösztöndíj.

SBU helyre került a top 100 nyilvános hazai egyetemek a US News & World Report, és szerepel a listán a nevezetes programok egyetemi kutatási és kreatív projektekhez. SBU tagja a rangos Association of American egyetemek (AAU), a meghívás csak megszervezésére a legjobb kutatóegyetemek Észak-Amerikában. Vannak 67 egyetemi szakok és 77 kiskorú 102 mesterképzés, doktori programok 40 és 32 végzős bizonyítvány programok. Stony Brook egyik 10 egyetem adott a Nemzeti Tudományos Alapítvány elismerését díjat integrálja a kutatás és az oktatás. A nemzetközileg elismert kutatási létesítmény Brookhaven National Laboratory (BNL) a közelben található a campus és kezeli a SBU.

Helyszínek

  • Incheon

    SUNY Korea, 119 Songdo Moonhwa-Ro, Yeonsu-Gu, 21985, Incheon

    Kérdések