Keystone logo
STI ISW Business School Freiburg

STI ISW Business School Freiburg

STI ISW Business School Freiburg

Bevezetés

Gyakorlat - elméletileg - Kompetencia

Sport Management, kulturális menedzsment, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi és Nemzetközi Menedzsment tanulmány STI ISW Business School Freiburg

Az STI ISW Business School Freiburg kínál tanulmányokat a nemzetközi figyelmet. Itt lehet tanulni a szakmai tanulási környezetben Cultural Management, Sport Management, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi és Nemzetközi Menedzsment Freiburg. Az ISW Business School Freiburg egy Transfer Institute hivatalosan elismert Steinbeis University Berlin.

A tananyag az egyetemi Steinbeis Transfer Institutes ISW Business School Freiburg SHB tartalmaz "Leisure Management", amelynek középpontjában a:

  • International Cultural Management
  • International Sports Management
  • Hotel és Idegenforgalmi Management

és Studiengang in Business Administration:

  • Nemzetközi menedzsment és az interkulturális kompetenciák (részmunkaidőben)
  • Nemzetközi menedzsment és az interkulturális kompetenciák (teljes munkaidős)

International Cultural Management: klasszikus és avantgárd egyidejűleg

hogy tanulmányozza a nemzetközi kulturális vezetés azt jelenti, hogy megtanulják a bonyolult kultúra, a gazdaság és a társadalom, valamint, hogy vezessen egy művelet értelmében orientált kultúra értékeit és céljait. Itt az a gondolat, kulturális mediáció mindig az első. Ha a vizsgálat Culture Management velünk, felkészülni optimálisan a jövő szakma.

ISW 1998 volt az első olyan intézmény Európában az ajánlatot "International Culture Management" kezdeti. Tapasztalata és világméretű hálózata a diplomások ISW tehát a tetején a szolgáltató ilyen szak.

Képzések Hotel és turizmus: Még mindig nagy a kereslet

Bárki, aki érdekelt a szak Hotel & Tourism Management, kerül megrendezésre STI ISW Business School Freiburg tökéletes körülmények között. Emellett gazdasági környezetben a turizmus menedzsment tanulmányokat oktatott tantárgy-specifikus tartalom Freiburg Hotel, például Étterem Management, Food & Beverage Management, Turizmus Marketing és fenntarthatóság. Turisztikai programok is szakértelmet igényel a kultúrák közötti kommunikáció és az idegen nyelvi készségek. Része a szemináriumok tehát - úgy is, mint az összes többi kiemelt programok a ISW - tanított angol és legalább egy másik idegen nyelv kötelező.

International Sports Management tanulmány: Sokkal több, mint sport

A sport és szabadidős technológiai ipar kiváló karrierlehetőségeket és biztonságos növekedési előrejelzések. Mivel a sport menedzsment végzős főiskolai, van sok ajtó nyitva van, például a sportszövetségek, sport ügynökségek, a magán- és állami sportegyesületek, illetve a kiállító és konferencia menedzsment. A siker önmagáért beszél: Szinte minden a diplomások, akik tanulmányozzák Nemzetközi Sport Management velünk, meg ígéretes munkahelyek szerte a világon.

Akár úgy dönt, egy Hotel & Tourism Management Studies, Sport Management, vagy akarja vállalni a kulturális menedzsment, mint a tanulmányi vagy érdekli a Business Administration Tanulmányok: Az egyedülálló, innovatív építési projekt kompetencia vizsgálat lehetővé teszi az optimális kombinációja az elmélet a legmagasabb szinten állandó tanul párhuzamosan gyakorlati alkalmazása a vállalkozások és szervezetek számára.

Helyszínek

  • Freiburg

    Steinbeis-Transfer-Institut ISW Business School Freiburg Salzstr. 15, 79098 Freiburg, , Freiburg

Kérdések