Keystone logo
Stellenbosch Academy of Design and Photography

Stellenbosch Academy of Design and Photography

Stellenbosch Academy of Design and Photography

Bevezetés

Stellenbosch Academy of Design and Photography

Magán felsőoktatási intézményként az Akadémia elkötelezett amellett, hogy a hallgatóknak kivételes tanulási környezetet, világszínvonalú tananyagot és szilárd alapot biztosítson a vizuális kommunikációs ipar sikeres szakmai jövőjének felépítéséhez.

Iskola profilja

A Stellenbosch Academy of Design and Photography Fotóakadémián a világ legjobb kreatívjainak ápolására és növekedésére törekszünk; olyan emberek, akik új módon gondolkodhatnak és megoldásokat találnak a problémákra, legyenek azok kommunikációs alapúak vagy más módon. Hisszük, hogy a kreativitás megfelelő kiaknázása jobbá teheti és megváltoztatja a világot. És minden nap arra törekszünk, hogy megteremtsük a megfelelő környezetet ennek a kreativitásnak a felvirágzásához.

A kreatív jövő művelése mindezt összehozza. Nemcsak hallgatóink jövője az Akadémián való választásuk és kemény munkájuk révén, hanem a kreativitás pozitív hatása társadalmunkban és a tágabb környezetben is.

Célunk egy önfenntartó, mérföldkőnek számító felsőoktatási intézmény kialakítása, amely folyamatosan fejleszti azokat a diplomásokat, akik nagyon motivált kritikus gondolkodók és újítók, akik a vizuális kommunikáció minden formáját arra használják, hogy pozitívan befolyásolják gazdasági, társadalmi és környezeti szféránkat a helyi, nemzeti, és globális környezetben.

Mitől különbözünk?

 • Tanulóinkat tanítási és tanulási filozófiánk középpontjába helyezzük.
 • Egyedi programjainkat kivételes tanulási környezetben kínáljuk.
 • Akadémiai személyzetünk magasan képzett, tapasztalt és inspiráló.
 • A hallgatóknak lehetőségük van különféle tudományágakkal foglalkozni.
 • Értékeljük és átfogjuk a multikulturális és befogadó perspektívákat.
 • Arra törekszünk, hogy fejlesszük az egyéni lehetőségeket, hogy diplomáink kritikus és innovatív gondolkodókká váljanak.
 • Tanulóink a tanulmányok befejeztével az ipar számára készen állnak.

143026_photo-1498075702571-ecb018f3752d.jpg

Olyan dolgok, amelyek megkülönböztetnek minket

Ennek a három dolognak a helyén van a diplománk kilépése az interdiszciplináris elméleti és gyakorlati készségek erőteljes kombinációjával, amelyek összehasonlítás nélkül vannak az afrikai piacon.

 1. Ragaszkodunk ahhoz, hogy továbbra is relevánsak legyünk, és következetesen vizsgáljuk felül tananyagunkat annak biztosítása érdekében, hogy lépést tartson a kommunikációs ipar villámsebességével.
 2. Rendíthetetlen elkötelezettségünk Afrika legjobb kreatív munkájának előállítása iránt.
 3. Akadémiai munkatársaink, akiket lelkesedésük, tapasztalatuk és tehetségük miatt válogattak, biztosítva a vonzó, kihívást jelentő mentorálást és útmutatást, amely a legjobbakat hozza ki hallgatóinkból.

Helyszínek

 • Stellenbosch

  41 Techno Road, Techno Park, 7599, Stellenbosch

Kérdések