Keystone logo
© The University of Fredericton
St. Francis Xavier University Gerald Schwartz School of Business

St. Francis Xavier University Gerald Schwartz School of Business

St. Francis Xavier University Gerald Schwartz School of Business

Bevezetés

A StFX Gerald Schwartz Business Schoolja a világ egyik legbefolyásosabb üzleti és ipari vezetője. Büszkék vagyunk arra, hogy kitűnő hírnévre tett szert a tanítás és a vezetés terén az olyan üzleti területeken, mint a kutatás, a marketing, a számvitel és a vállalkozói szellem - csak néhányat említeni.

Hunters Race / Unsplash

This is a shot of the owner of New Zealand watch company - Hunters Race.

Bármilyen álmok és tervek is vannak a jövőre nézve, a Gerald Schwartz Üzleti Iskola fel tudja állítani Önt a szükséges ismeretekkel és készségekkel.

Felkészülés az igazi világra

A Gerald Schwartz Üzleti Iskola büszke arra, hogy BBA-diplomát kínál, hét főbb, fejlett fő és nagydíjas patakokkal:

  • Számvitel
  • Vállalati rendszerek
  • Vállalkozói szellem
  • Pénzügy
  • Nemzetközi üzlet
  • Vezetés és vezetés
  • értékesítés

Függetlenül attól, hogy melyik patakot választja, megtanulod, milyen készségek, perspektívák és attitűdök szükségesek ahhoz, hogy hatékony vezetővé válj a mai - és holnapi - globális üzleti környezetben.

A gyakorlati tanulás. Korszerű létesítmények

A StFX-nél többet fogsz csinálni, mint egyszerűen csak az osztályba menni - belekerülsz a gyakorlati tanulási lehetőségekbe. A felsőfokú oktatókból tanulva interaktív esettanulmányok, üzleti szimulációk, vendégelőadók és workshopok segítségével csatlakoztathatja munkáját a valós élet kihívásaihoz. Választhat a különböző gyakorlati tanulási gyakorlatok és a co-op opció közül is , ahol az osztálytermi tevékenységeket fizetett munkatapasztalattal kombinálhatja.MBM / Unsplash

“Saints don’t live on Park Avenue.”

És mindezt a 23 millió dolláros Gerald Schwartz Business School-ban , egy hihetetlen akadémiai létesítményben, modern tantermekben, az együttműködési lehetőségek kitörésével és a Jonathan Deitcher Pénzügyi Kereskedelmi Szobával . A 2015-ben megnyitott kereskedési helyiség egy valós életű pénzügyi kereskedési környezetet szimulál, kiegészítve a piaci adatokhoz, a vállalati pénzügyi jelentésekhez és a valós pénzügyi szervezetek által használt kereskedési technológiához. A gyakorlati, tapasztalati tanulás a legfinomabb!

Helyszínek

  • Antigonish

    3090 Martha Drive, B2G 2W5, Antigonish

Kérdések