Keystone logo
Southern States University

Southern States University

Southern States University

Bevezetés

Déli Államok University (SSU) válik a vezető a vezetői üzleti oktatás azáltal, hogy a hallgatók a szükséges készségeket kezelésére egy kisvállalkozás vagy előre be felsővezetői pozíciókat egy nagy cég. Függetlenül attól, hogy a kamat az üzleti technológia, az egészségügy, a kormány, a kiskereskedelem vagy a non-profit, SSU majd megtanít a szükséges készségeket a siker eléréséhez a mai piaci versenyben.

SSU van campusok a néhány legszebb helyen az Egyesült Államokban - a világszínvonalú South Coast Plaza, hogy a strandok a Csendes-óceán és a lélegzetelállító naplementét. A campus, a Newport Beach területén Orange County (az "OC") közelében fekszik kiváló étkezési, vásárlási és szórakozási célpontok Dél-Kaliforniában. Disneyland, Universal Studios, Hollywood és más ismert nevezetességek szintén csak egy rövid autóútra van.

2010-ben a déli államok Egyetem kapott nemzeti akkreditációt az Akkreditáló Tanács független főiskolák és iskolák (ACICS). A akkreditáció lehetővé teszi SSU kínál minden szakon (BBA és MBA) és az intenzív angol program egyáltalán SSU helyszínen - Fashion Valley, Newport Beach és a La Jolla.

Déli Államok University is működési engedélyt a kaliforniai Elnökség Private postsecondary Education (BPPE).

English Language Requirements

Tanúsítsd angol nyelvtudásodat a Duolingo angol teszttel! A DET egy kényelmes, gyors és megfizethető online angol teszt, amelyet több mint 4000 egyetem (például ez is) fogad el világszerte.

Helyszínek

 • Newport Beach

  1601 Dove Street, Suite 105 Newport Beach

  • San Diego

   3252 Holiday Court, Suite 111 La Jolla

   • San Diego

    123 Camino de la Reina Suite 100 East San Diego

    Programok

    Az intézmény a következőket is kínálja:

    Kérdések