Keystone logo
Spalding University Üzleti sportmenedzsment
Spalding University

Üzleti sportmenedzsment

Louisville, Amerikai Egyesült Államok

4 Years

Angol

Teljes idő, Részidő

Request application deadline

Aug 2024

USD 13 725 / per semester *

Az egyetemen

* nappali tagozatos oktatás 2023-2024; 915 USD kreditenként – részmunkaidős oktatás 2023-2024 között

Bevezetés

Akár most kezdi tanulmányait, akár karrierjét szeretné előmozdítani, az üzleti adminisztráció alapképzése olyan készségekkel készíti fel Önt, amelyek biztosítják a szervezetek zökkenőmentes működését. A gyakorlati problémamegoldásra, az esettanulmányokra, a csoportmunkára és a közösségi szakemberekkel való interakcióra fog összpontosítani – így csapatépítő készségeket és technikai kompetenciákat biztosít ahhoz, hogy kitűnjön szakterületén.

A Spalding University School of Business elkötelezett amellett, hogy hallgatóinkat olyan vezetőkké készítse fel, akik hatással lesznek az üzleti és szakmai világra. Sokszínű tanulói közösségünkön belül támogató és rugalmas tanulási környezetet biztosítunk, ahol a szakmai kapcsolatokat és a személyes kapcsolatokat ápolják.

Természetesen szoros kapcsolat van Spalding együttérzés, értékek és a kor igényeinek való megfelelés iránti elkötelezettsége és az üzleti környezetben bekövetkező változások között. Az újabb generációk, különösen a Z generáció, azt várják el jelenlegi vezetőinktől, hogy másképp vezessenek, ami azt is jelenti, hogy másképp kell felkészülniük. Tantervünk révén felkészíthetjük a jövőbeli és jelenlegi cégvezetőket más gondolkodásra és vezetésre. Pályakezdőként a BA 205: People, Planet és Profit tanfolyamon vesz részt. A hármas lényeg koncepciója a már kialakult osztályok tantervébe is beépül.

Jellemzők

  • A hagyományos hallgatóknak szóló 6 hetes blokk órarendünk rugalmasságot biztosít az atlétika, a szakmai gyakorlatok és a részmunkaidős munkák számára
  • 6 hetes óráinkat esti és online is kínáljuk – rugalmasságot biztosítva a teljes munkaidőben és a családi időtöltésben
  • Dolgozzon együtt egy kari tanácsadóval, aki az első osztálytól a diploma megszerzéséig támogatja Önt

Tedd fel magad

Kettős szakként kitűnhet a munkaerőpiacon azáltal, hogy kettős diplomát szerez:

  • Számvitel és ügyvitel (120 óra kredit)
  • Számvitel és pénzügyi tervezés (126 óra kredit)

Szerezzen korai felvételt az üzleti kommunikáció mesterképzésére, és már egyetemi hallgatóként elkezdheti a programot. Akár kilenc diplomás órát is kereshet, így előnyben részesítheti a mesterképzést.

Belépők

Ösztöndíjak és finanszírozás

Tanterv

Program tandíj

Karrierlehetőségek

Az Iskoláról

Kérdések