Keystone logo
Southwest Baptist University Természettudományi alapképzés a globális oktatásban – elemi
Southwest Baptist University

Természettudományi alapképzés a globális oktatásban – elemi

Bolivar, Amerikai Egyesült Államok

4 Years

Angol

Teljes idő

Request application deadline

Aug 2024

USD 27 290 / per year *

Az egyetemen

* tandíj

Bevezetés

Ha szenvedélyed van a tanítás iránt, szeretsz dolgozni kisgyerekekkel, szíved a misszió és a szolgálat iránt, és elhivatottnak érzed, hogy ajándékaidat egy másik országban használd fel, akkor meghívjuk, hogy tanulj globális oktatást alapfokozattal egy elismert egyetemen. a régió vezető pedagógustermelői közül.

Az SBU globális oktatási szakán szerzett kurzusokat az oktatás, az interkulturális tanulmányok és a keresztény szolgálat terén fog megtapasztalni, hogy felkészítsen arra, hogy tanítson és szolgáljon közösségekben szerte a világon.Az általunk kínált kurzusok a helyi iskolai környezetben szerzett gyakorlati tanítási tapasztalatokkal párosulnak, hogy felkészítsék Önt arra, hogy megfeleljen az általános korú tanulók sokféle igényeinek.Ezen kívül más kultúrákba is belemerülhetsz a kultúrák közötti szolgáltatási projektek és missziós utak révén.A hallgatói tanítási szemesztert külföldön fogja befejezni egy nemzetközi iskolában, miközben Missouri állam 1-6.

Az SBU előnye

  • Tanuljon olyan oktatóktól, akik szakterületük szakértői, és különböző oktatási és szakmai háttérrel rendelkeznek, beleértve az állami iskolát, a magániskolát és az otthoni iskolát.
  • Dolgozzon egyenként a szakértői karral, hogy elkészítse négyéves tervét, dolgozza ki az önéletrajzát, hálózza be a munkahelyeket, és szerezzen tanári képesítést más államokban.
  • Vegyen részt a helyszíni tapasztalatszerzési lehetőségekben korán, az első évtől kezdve, és a hallgatói tanítási tapasztalattal csúcsosodik ki, amikor egy másik országban szerzett felsőbb évet.
  • Iratkozzon fel a Junior Blockba a junior év során, amely szoros kapcsolatot biztosít a módszertanfolyamok és a kiterjedt tereptapasztalatok között.
  • Tanuljon az interkulturális tanulmányok karán, akik valós tapasztalatokat hoznak a kultúrák közötti szolgálatban az osztályterembe

Tanterv

Karrierlehetőségek

Ösztöndíjak és finanszírozás

Belépők

Az Iskoláról

Kérdések