Keystone logo
© Eli Haney, Northwest University photographer
Snow College (Community College)

Snow College (Community College)

Snow College (Community College)

Bevezetés

80848_Unknown-4.jpeg

FELFEDEZÉS UTAH

A szél, a víz és az idő által faragott Utahban lélegzetelállító nemzeti parkok, világszínvonalú vásárlások és számos kikapcsolódási lehetőség ad otthont. Mivel a nemzet első számú állam a munkahelyteremtésben, nincs jobb hely olyan oktatás megszerzésére, amely a diákok felkészítésére irányul a globális piacon.

A legjobb főiskola Amerikában!

A Snow College -t folyamatosan az ország egyik legjobb oktatási intézményének tartják, így tökéletes hely azok számára, akik szórakoztató, biztonságos, lakóhelyi campus környezetben szeretnének tanulmányi sikereket elérni. Az Ephraimban, Richfieldben található egyetemekkel és online diplomázási lehetőséggel a hallgatók művészeti, természettudományi vagy alkalmazott tudományi végzettséget szerezhetnek, számos speciális, rövid távú szakképzési bizonyítvánnyal és diplomával, beleértve a szoftvermérnöki alapképzést és az alapképzést. a zenében, hangsúlyt helyezve a kereskedelmi zenére.

Mindent megtalál, amire szüksége van ahhoz, hogy sikeres legyen az oktatásban a Snow College -ban, és a legalacsonyabb lakhatással, tandíjjal és díjakkal Utah államban megteheti anélkül, hogy tönkretenné a bankot.

80850_IMG_03791.jpg

A CNN Money a Snow College #6-ot rangsorolta magas érettségi és/vagy átigazolási aránya miatt egy négyéves egyetemre. A TheBestSchools.org magas megjegyzéseket tett a Snow College -nak nemcsak azért, mert a legolcsóbb tandíjat kapta az államban, hanem a hallgatók is képesek felmutatni a szükséges készségeket ahhoz, hogy diplomájuk befejezése után belépjenek a munkaerőbe. A Washington Monthly a Snow College -t a többiek fölé sorolja, mivel hallgatói támogatást és olyan környezetet biztosít a diákok számára, ahol boldogulhatnak és sikeresek lehetnek. A Ratemyprofessors.com rangsorolását a tanulói tapasztalatok diákok által készített felméréseire alapozza, a Megfizethető főiskolák pedig a megfizethetőség és az ösztöndíj-alapok alapján hozzák létre rangsorukat.

81097_Capture.JPG

81098_Capture1.JPG

Helyszínek

  • Ephraim

    150 College Ave, 84627, Ephraim

Kérdések