Keystone logo
© Eli Haney, Northwest University photographer
San Mateo Colleges of Silicon Valley

San Mateo Colleges of Silicon Valley

San Mateo Colleges of Silicon Valley

Bevezetés

Tekintse meg online kiadvány itt.

Top 10 érv a tanul San Mateo főiskolák a Szilícium-völgy

 1. A három nyilvános közösségi főiskolák (Kanada College, College of San Mateo és Skyline College) ismertek minőségi transzfer programok és szolgáltatások, valamint a garantált transzferek és partnerség szelektív egyetemeken.
 2. Éves tandíj 6456 $ USD.
 3. A három főiskola a legbiztonságosabb Kaliforniában és az egyik legbiztonságosabb az országban.
 4. # 1 garantált transzferek négyéves universities- jelenleg 55 egyetem kínál garantált transzferek diákjainknak.
 5. Helyszíni transzfer tanácsadás által nyújtott UC Berkeley képviselői és a 165% -os növekedés a transzfer fogadás arány UC Berkeley, a legutóbbi évben (89 2014-ben és 2015-ben 213).
 6. Mindhárom főiskolák kínál minőségi munkatársa, bizonyítvány és transzfer programok a legkorszerűbb oktatási létesítmények díjnyertes oktatók és dolgozók, számos hálózati és gyakornoki lehetőséget a Szilícium-völgy high-tech vállalatok szerte a főiskolák.
 7. Global Beca ösztöndíj, beleértve a teljes tandíj mentességek, elérhető a bejövő nemzetközi diákoknak.
 8. Prioritás persze regisztrációs nemzetközi diákok.
 9. Ház koordinátor áll, hogy segítse a ház közelében a három főiskola.
 10. Országosan elismert STEM központ Canada College és gyártási Lab Skyline College.

San Mateo főiskolák a Szilícium-völgy között három kiemelkedő mértékben akkreditált kétéves közösségi főiskolák: Kanada College, College of San Mateo és Skyline College. Ezek található a szívében kaliforniai San Francisco.

Mindhárom főiskolák "Transfer Felvételi garanciák", talán a legtöbb állami és magánegyetemek szerte az Egyesült Államokban. Ez biztosít a hallgatók a biztosítékot bekerülni egyetemi, ha a hallgató megfelel az egyetem tudományos és egyéb követelményeknek, és nem tartozik a tipikus egyetemi gólya felvételi "szelektivitás akadály". 2015-ben, 236 diák nyert felvételt UC Berkeley a három főiskola át a diákok. Ezek a diákok belép a junior és mindössze két évig, hogy töltsenek ki egy diplomát a UC Berkeley.

A kollégiumok híresek STEM (Science, Technology, Engineering and Math) programok és Skyline College egy szakmai Caltech és a Berkeley. Cañada College díjnyertes STEM Center, az első az összes közösségi főiskolák Kaliforniában. Animációs osztály például tanítják a Pixar alkalmazottja. Skyline College, mindössze 15 percre a San Francisco kínál Nemzetközi Kereskedelmi és különböző Biotech and Engineering transzfer programok. Ez is egy szakmai program CalTech és UC Berkeley. College of San Mateo egyik legrégebbi közösségi főiskolák Kaliforniában. Az 1920-as években, College of San Mateo volt nagy mértékben, egy előkészítő iskolába vagy ugródeszkát Stanford University és a University of California (Berkeley).

Tanulás a Szilícium-völgyben potenciálisan ad a diákok szakmai és hálózatépítési lehetőségeket a Google, az Apple, Salesforce, a Twitter és a Facebook, stb Minden a mi campus van a kis- és biztonságos közösségek közelében található autópályák hogy elviszi közvetlenül San Francisco, San Jose, SFO nemzetközi repülőtér és más híres turisztikai célpontok, mint Monterey Bay, Yosemite és Lake Tahoe-t, autóval.

A nemzetközi diákok látogasson el járás nemzetközi felvételi honlapján talál.

Amerikai állampolgár és állandó lakos is látogasson el kerületi honlapon talál.

egyetemi

Helyszínek

 • San Mateo

  Cañada College, Redwood City, California College of San Mateo, San Mateo, California Skyline College, San Bruno, California, , San Mateo

  Kérdések