Keystone logo
Singapore University Of Social Sciences Kiskorú gyermekkori bachelor
Singapore University Of Social Sciences

Kiskorú gyermekkori bachelor

Singapore, Szingapúr

Request duration

Angol

Request pace

Request application deadline

Aug 2023

Request tuition fees

Az egyetemen

Ösztöndíjak

Fedezze fel az ösztöndíj lehetőségeket tanulmányai finanszírozásának elősegítésére

Bevezetés

A koragyermekkori nevelés világszerte keresett multidiszciplináris karrier, mivel a kormányok most már nagyobb figyelmet fordítanak a kisgyermekek egészséges növekedésére és fejlődésére. A legújabb kutatások kimutatták, hogy amikor a kormányok többet fektetnek a kisgyermekek életébe, különösen a szegénységben és elhanyagoltaké, a befektetés egészségesebb, képzettebb és foglalkoztathatóbb felnőtt lakosságot eredményezhet. Mint ilyen, a kisgyermekkori nevelés egy feltörekvő és izgalmas területté vált, amely valódi fejlődéshez vezethet bármely társadalom számára.

A kisgyermekkori bachelor négyéves közvetlen tiszteletbeli tanár-felkészítő program. Célja, hogy felkészítse a tanulókat a szingapúri kora gyermeknevelési szakmába, mint tanúsított tanárok az óvodákba és a gyermekgondozási központokba. A programot jövőbeli és globális kilátásokkal is tervezték, hogy olyan diplomások álljanak elő, akik készek hozzájárulni a kisgyermekek és családjaik életének javításához olyan hagyományosan elkülönülő tudományterületeken, mint a szociális szolgáltatások és a közoktatás (pl. Múzeumok, egészségügy).

A kisgyerekekkel (6 éves korig tartó csecsemőkkel) végzett munka a központban történő gondozásban fizikailag megterhelő szakma. A jelentkezőknek meg kell felelniük az ECDA óvodapedagógusokkal szemben támasztott orvosi követelményeinek a programba való felvételükkor, mivel a programban részt vevő hallgatóknak több mint 1000 órát kell eltölteniük a gyermekekkel való közvetlen kapcsolatban gyermekgondozási központokban és óvodákban tanulmányaik során 1. évtől kezdve.

Az Iskoláról

Kérdések

Hasonló tanfolyamok