Keystone logo
Simpson College

Simpson College

Simpson College

Bevezetés

Mintegy Simpson

1860-ban alapított, Simpson elkészítette hallgatók generációit sikeres karriert, doktori iskolák vagy javítási munkálatok. A gyönyörű kampuszunkat 75 hektáros Indianola, Iowa és a legjobb mindkét világból: a gondoskodó akadémiai környezetben, amely közel van a karrier, szakmai és szórakozási lehetőségek állnak rendelkezésre Iowa fővárosában.

A legtöbb tanárunk tartsa a legmagasabb fokozatot a saját területén, és elkötelezett, hogy segítse a több mint 1400 diák megvalósítsák álmaikat. Diákélet izgalmas és kielégítő, több tucat lehetőséget a diákoknak, hogy részt vegyen a mindent görög élet egyetemközi és falakon belüli sport. Simpson sikere előmozdításában minőségi programok és nyújtott rendkívüli érték már elismert országosan Peterson Competitive Főiskolák és US News. Ez egy nagy egyetemen, és annál, hogy az emberek a Simpson, a nagyobb hatással lesznek. Meghívjuk Önt, hogy látogassa meg, és nézze meg közelebbről.

Tények Alapított 1860-ban, Simpson College-ben alapították tagjai az Iowa Egyesült Metodista Egyház.

Akkreditációs Simpson College teljes mértékben akkreditált a Higher Learning Bizottság tagja a North Central Association 1913 óta.

Helyszínek Indianola, Iowa, a közösség 13.000 ember található, 12 mérföldre délre Des Moines, Iowa, amely virágzó fővárosa. Simpson is campusok West Des Moines Ankeny.

Fő Campus Nyolcvan-öt hold tartalmaznak Simpson fő campus Indianola 34 főbb épületek, többek között: College Hall, Wallace Hall, Mary Berry Hall, George Washington Carver Science Center, Dunn Library, Kent Campus Center, Smith Memorial Chapel, Blank Performing Arts Center, atlétikai komplex, Amy Robertson Music Center és Henry H. és Thomas H. McNeill terem.

Jellem Simpson College egy Egyesült Metodista kapcsolódó, önálló, egyetemi, koedukált, liberális művészeti főiskola.

Tanév Két négy hónapos félév, és egy három hetes ciklus május, mely lehetővé teszi a speciális vizsgálatot vagy kikapcsolása campus, teszi fel a tanév.

Száma Kar A kar a hallgatói arányt az egyik tanár minden 13 diák 86 százaléka a 95 tagú, teljes munkaidős oktatók miután megkapta a legnagyobb mértékben a saját területén.

A tanulók száma A hallgatói szervezet alkotja 1400 nappali tagozatos hallgatók és 300 részmunkaidős diákok.

Belépés Jelentkezési lap, középiskolás átiratok, ACT vagy SAT pontszámok és ajánlása fő vagy útmutatást tanácsadó tartják az elfogadási folyamat.

Kiadások Költségek az 2016-17 tanévben a következők: tandíj és díjak 35.876 $; standard szoba ára $ 3860; szabványos fedélzeti hátba 4103 $.

Szakon, Kiskorúak és programok Simpson kínál 80 szakon, a kiskorúak és a programokat.

tanórán Szervezetek Nyolcvannégy százaléka a diákok részt vesznek a hallgatói önkormányzatok, sajtó, rádió, egyetemközi és intramurális sport, görög élet, megyei tevékenységek, a becsület és a szakmai csoportok, zene, dráma, vallási és más érdekcsoportok.

Intercollegiate Sport Férfiak: baseball, kosárlabda sífutó, labdarúgás, golf, foci, tenisz, atlétika, birkózás, Nők: kosárlabda , sífutó, golf softball, foci, úszás, tenisz, Track & mező, röplabda

  • A legutóbbi Iowa Intercollegiate Athletic Conference Champion (1987 óta).

Kitüntetések és szakmai egyesületekben Alpha Lambda Delta; Alpha Sigma Lambda; Beta Beta Beta; Epsilon Sigma; Mu Phi Epsilon; Omicron Delta Kappa; Phi Alpha Theta; Phi Mu Alpha Sinfonia; Student Education Association.

görög szervezetek Bajtársi: Alfa Tau Omega, Kappa Psi Theta, Lambda Chi Alpha Sigma Alpha Epsilon sororities: Delta Delta, Kappa Kappa Gamma, Pi Beta Phi Sigma Lambda Gamma

megkülönböztető tények Simpson elismert, hogy minőségi programokat és értékét Peterson Versenyképes Főiskolák és a US News and World Report. Emellett Simpson közé az ország legjobb 100 kollégiumok hallgatók aránya, akik tanulmányi külföldön szerint US News and World Report. Simpson is a nyári nemzetközileg elismert Des Moines Metro Opera. Megjegyzendő tudós George Washington Carver kezdte egyetemi pályafutását Simpson 1890-ben.

Head rendszergazdák Szék, kuratórium: Sunnie Richer Elnök: Jay Simmons Elnöki kabinet

Helyszínek

  • Indianola

    701 North C Street Indianola, Iowa 50125, 50125, Indianola

    Kérdések