Keystone logo
© ©Siena Heights University
Siena Heights University

Siena Heights University

Siena Heights University

Bevezetés

A Siena Heights University egy 1919-ben alapított katolikus egyetem, amelyet az Adrian Dominican Sisters támogat. A hagyományos korú és dolgozó felnőtt hallgatók sokszínű közösségét beiskolázó Siena Heights egy koedukációs intézmény, amelyet a Felsőoktatási Bizottság akkreditált, és amelyet a bölcsészettudományi hagyomány szerint alapítottak, és egyetemi, alapképzési és mesteri fokozatokat kínál. Az egyetem székhelye Adrian, Mich., diplomaszerzési központjai Dearborn, Southfield, Benton Harbor, Monroe, Battle Creek, Kalamazoo, Lansing, Jackson és Online.

Küldetés

A Siena név Sienai Szent Katalint, egy 14. századi olasz dominikánust tiszteli, aki életét az igazság és a társadalmi felelősség keresésének szentelte. Hasonlóan a sienai filozófiából nő ki az intézmény küldetése, hogy a hallgatókat hozzáértőbbé, céltudatosabbá és etikusabbá tegye.

Története során a Siena Heights büszke hagyományt épített ki a kihívást jelentő társadalmi igényekre adott innovatív válaszok terén. Az eredetileg tanárnak készülő nők főiskolája, Siena az évek során kibővítette kínálatát, és az 1950-es évekre az ország 10 legjobb női bölcsészeti főiskolája közé sorolták.

A Siena Heights University , az Adrian Dominican Sisters által alapított és szponzorált katolikus egyetem küldetése, hogy segítse az embereket abban, hogy kompetensebbek, céltudatosabbak és etikusabbak legyenek egy olyan tanítási és tanulási környezetben, amely tiszteletben tartja mindenki méltóságát.

Akkreditáció

Felsőoktatási Bizottság

A Siena Heights University Felsőoktatási Bizottság általi akkreditációja mellett szakmai szervezeteik a következő akadémiai programokat akkreditálják:

  • A BFA és BA művészeti programokat a National Association of Schools of Art and Design (NASAD) akkreditálta.
  • A BSW in Social Work a Council for Social Work Education akkreditációs bizottsága (CSWE) által akkreditált.
  • A Siena Heights University Oktatási Osztálya az Oktatói Előkészítő Akkreditációs Tanácsa (CAEP) akkreditációt kapott a kezdeti engedély szintjén.
  • A Siena Heights University ápolói érettségi programjait a Collegiate Nursing Education (CCNE) akkreditálta, 655 K Street NW, Suite 750, Washington, DC 20001, 202-887-6791.
  • A Siena Heights University ápolói mesterképzési programja a Collegiate Nursing Education (CCNE) kezdeti akkreditációját folytatja, 655 K Street NW, Suite 750, Washington, DC 20001, 202-887-6791. Az akkreditáció igénylése nem garantálja az akkreditáció megadását.

Siena Heights tagja a Katolikus Főiskolák és Egyetemek Szövetségének, a Michigan College of Colleges for Teacher Education-nak, a Független Főiskolák és Egyetemek Szövetségének, a Michigan Colleges Foundation-nek (MCF), a Független Főiskolák Tanácsának, a National Association of the National Association-nak. Az Intercollegiate Athletics, az Oktatási Lehetőségek Tanácsa, az Irányító Testületek Szövetsége, a Főiskolai és Egyetemi Üzleti Tisztviselők Országos Szövetsége és számos atlétikai konferencia, köztük a Wolverine-Hoosier Athletic Conference.

Az egyetem jogosult arra, hogy felkészítse a hallgatókat a tanári képesítésre Michiganben és más államokban. Kérésre a hallgatók áttekinthetik az egyetemi akkreditációt az Adrian campuson, a Tudományos Ügyekért Felelős Alelnök irodájában, a Sacred Heart Hall 202-es helyiségében.

Helyszínek

  • Adrian

    East Siena Heights Drive,1247, 49221, Adrian

Kérdések